Demokrasi kazanacak.
Eğer hangisine bastığın anlaşılıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim partiye verdiğim oy biraz silik çıktı. Başındaki "e" harfi falan gözükmüyor, sıkıntı olur mu acaba? 2. kez basmak istemedim.
Sanırım hileyle hurdayla yine kazanacaklar çok eminler ya korkuyorum.
Benim arkadaşımın ailesi kimliğini saklamış, üstüne vatan haini ilan edip oy vermesini engellemiş. Yani anlamıyorum bu aileleri. Çok kötü günlerdeyiz.
İstanbul ile Türkiye bir değil.İstanbul seçiminde de aynısı oldu sonuç? İmamoğlu 2. kez kazandı.
Çok yazık. Bu kafa devam ettiği sürece kimin geldiğinin çok da bir önemi yok. Eski nesilin bazı şeyleri aşması lazım artık.
Hocam valla yapacak birşey yok arkadaşım umrumda değil diyor. Hevesini ve oy kullanma hakkını yok ettiler bildiğin.Hocam böyle bir şey mi var? Şikayet edin, polise gidin Kılıçdaroğlu etiketleyin. Böyle bir rezillik yok.
Teşekkür ederim hocam söylüyorum hemen.Ehliyet öğrenci kartı yani üzerinde T.C. yazan bir belge ile gidip oyu kullansın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.