Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bir şey olmaz olarak düşünüyor hocam arkadaş. Ben gelmişim 2O yaşına benim önüm açık hem kendi hem de olacak olan çocuğum için şimdiden değişim istiyorum.
Bırakın onu. Onun kafası o kadar basıyor. İstediğini yapsın. Ama diyorum gün gelip o binalar kafasına çöktüğünde bunun sorumlularına lanet yağdıracak. Gitmelerini yok olmalarını isteyecek. O zaman da biz öyle diyeceğiz. Böyle bir bencillik görmedim. Kusura bakmayın ama oy kullanmayacağım diyenlere şu kadar saygım yok. Alayının dünyadan haberi yok. Saygı beklemesinler. Vatanı umursamayanın fikirleri veya seçimleri şu kadar umrumda değil.

Allah için 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adama mı oy vereceksiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet. Başka soru?

Allah için merdivenden yürüyemeyen adammı kazanacak dersiniz. Millet bıktı artık hocam.
Bu zamana kadar yönetti fakat son seçimden sonra gerçekten yaşlandı artık.

Kağıttan bakarak İstiklal Marşını dahi okuyamayanlara vermeyeceğim en azından.

Hayır 1.0000.000 kişi nüfuslu bir ülkede 1 kişi oy kullanmazsa 999.999 kişi oy kullanır.
Mesela böyle bir senerayoda ben oy kullanmazsam her parti için milyonda bir başarı artışı olur.

Gerçek senaryoda hiç ama hiç etkim olmaz.

Güzel kardeşim en azından şöyle düşünün, tamam senin bakış açını anlayabiliyorum ve haklısın cumhuriyet halk partisi belki adalet ve kalkınma partisinden bile kötüdür. Yalnız aradaki fark CHP'nin dahil olduğu ittifakta 5 farklı parti daha olduğu ve CHP'nin bunlardan onay olmadan herhangi bir hareket yapamayacağı. Cumhurbaşkanlığı seçimi de bu noktada aynı yere varıyor çünkü parlamenter sisteme geçilecek. Bak burada onlarca insan sana dil döküp güzel güzel kendini açıklamaya çalışıyor, hepimiz kötülüğünü istiyor olamayız değil mi?

Zamanında Erdoğan da Zonguldak diyemiyordu. O yapınca oyunuzu bastınız ama? Ayrıca bizim diksiyon ustasına değil halkı düşünen bir lidere ihtiyacımız var. Cebini düşünenenlere değil. Uğraşmayın gidiyorsunuz.

Bugün bu işi bitiriyoruz, oyunuzu ona göre kullanın. Seçim ikinci tura kalmasın, kalmamalı. 🙏

Allah için iki kelimeyi bir araya getiremeyen adama mı oy vereceksiniz?

Veriyorsak da bu durum seni ilgilendirmiyor. Kaybedeceksiniz!
@Xeytan ağzınıza sağlık. Tam aklımdan geçeni yazmışsınız.

Merhaba hocam, hiç politika yapmaycağım. Bir parti nasıl iktidara geliyor biliyor musunuz? İnanılmaz bir şekilde sizler, yani abilerim oy verince geliyor. Bir düşünsenize sizin gibi %5-10'luk bir kesim oy kullanmaya gitmiyor. Yani şunu söylüyorum. O oylar bir anda 1 milyon oy olmuyor. Sizin verdiğiniz birer birer oylarla oluyor. Bu sizin demokratik göreviniz, istediğiniz adama gidip oy atabilirsiniz. Yani etkisi olacak.
Merhaba oy kullanmazsam oy kullanan sayısı azalır ve azalma miktarına göre de ters orantı olur tüm partiler için artış miktarı olur.

Matematik biliyorum ben sağ ol ama ne idüğü belirsiz insanlar için diretemezsiniz beni. Ne AKP, ne CHP hiç birine oy çalışamaz benden. Gitsemde birine yarıyor, gitmesemde. En iyisi kullanmayarak tarafsız kalim.

Son gün sorun çıkmasın diye şimdi yazdığım yazıyı düzenledim bu ülkede bunu düşünüyorsan sorun vardır arkadaşlar.

Allah için merdivenden yürüyemeyen adammı kazanacak dersiniz. Millet bıktı artık hocam.
Bu zamana kadar yönetti fakat son seçimden sonra gerçekten yaşlandı artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı