Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hikaru Nakamura

Hectopat
Burada hiçbir siyasi görüş belirtilmeyecektir. Siz de bu kurala uyunuz. Sadece açtığım ankete oyunuzu verirsiniz böylece Technopat'ın ortalamasını almış oluruz. Technopat anketleri hatırladığıma göre gizlidir. Ayrıca bu anket kesin sonuçları göstermemektedir. Anketin hata payı +/- 1, 8'dir.

Anketlere göre Kemal Kılıçdaroğlu %51, 7 oy alarak seçimi ilk turdan kazanacak gibi duruyor.
Erdoğan kendisine Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından, %44, 2 oyla anket sonuçlarında 2. sıradan yer buluyor.

Sinan Oğan %2, 8 oy alarak ankette 3. sırada yer alıyor.

Muharrem İnce 1,3 oy alsa bile Cumhurbaşkanı olamayacaktır bu durumdan dolayı sakın Muharrem İnce'ye oy vermeyin.

Size tavsiyelerim oy kullanma videolarından yardım almanız aksi halde oyunuz geçersiz sayılabilir. Seçim pusulası 1 metre olduğundan dolayı herhangi bir sorun ile karşılaşabilirsiniz. Size video önerim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak: ORC Araştırma

anket2_10.jpg

Pardon orası %1, 5 alsa bile değil 50+1 oy olacaktı :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa oy kullanacaklar mutlaka internetten nasıl kullanacağına iyi baksın, oyu boşa gitmesin.

Uyumayıp oy kullanmaya gidecekler kimler? 😀

Yaşım yetse ben verirdim birazdan uyuyacağım.

Son bir şans. Son bir umut. Son bir direniş. Yönlendirme yapmış gibi olmayayım ama kabul etseniz de etmeseniz de bu seçim 2 aday arasında dönecek. O yüzden lütfen ilk turda bitirelim. Oyunuzu boşa atmış olmayın. Desteklediğiniz insan kazanamayacaksa oy atmanın manası yok. Adam 1 2 bakanlık alsın diye koca ülke riske sokulmaz. Yani kısaca pire için yorgan yakılmaz. Bunu bir düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı