- Makaleler
- 3
Allahın izniyle kazanacağız ilk turda. Bütün araştırmacılar ve anketler bunu gösteriyor. Ama bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Anladınız siz.
Anladım hocam. Sırt sırta koyacağım zaten 2 pusulayı. Ayrıca eklemekte fayda var damga olayına dikkat edin. Zarfta ve 2 pusulada da olması gerek. Bu arada deminden beri beğeni yağıyor. Fikirlerime katıldıysanız ne mutlu bana. Akşam 12'de burada buluşacağız dostlarım.Oy pusulasında leke, nokta, iz vb. bir şey var ise sandık görevlisine mutlaka bildir.
Oyunu kullanırken mührü yuvarlağın olduğu bölüme 1 kez bas.
Mührü vurduktan sonra biraz kurumasını bekle ve mührün bulaşmasını engellemek için pusulayı dışa doğru katla.
Mührün kurumasını bekleyin ek olarak. Hatta biraz üfleyin kuruması için. Bu yeterli olacaktır.Anladım hocam. Sırt sırta koyacağım zaten 2 pusulayı. Ayrıca eklemekte fayda var damga olayına dikkat edin. Zarfta ve 2 pusulada da olması gerek. Bu arada deminden beri beğeni yağıyor. Fikirlerime katıldıysanız ne mutlu bana. Akşam 12'de burada buluşacağız dostlarım.
Ben bir 30 saniye üfleyeceğim ikisine de. Garanti olsun. Başaracağız inanın. Değişim istemeyenlere inat!!Mührün kurumasını bekleyin ek olarak. Hatta biraz üfleyin kuruması için. Bu yeterli olacaktır.
İlk defa oy kullanacaklar mutlaka internetten nasıl kullanacağına iyi baksın, oyu boşa gitmesin.
Alternatif olarak, buradan da oyun nasıl kullanılacağına bakabilirsiniz.
Uyumayıp oy kullanmaya gidecekler kimler?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.