Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğuda muhalefetin sandıklarda gözlemcisi yok haberiniz olsun oyları kendi kafalarına göre veriyor iktidar gözlemcileri Muharrem İnce boşuna seçim güvenliğinde bir olalım demedi Kemal Kılıçdaroğlu'na yazık olucak.
Öyle bir saçmalık olamaz. Nerede olduğunu biliyorsan polisi ara internette görüyorsanız büyük ihtimalle algı oluşturmak için uydurulan şeyler.

Bu iblislerden bugün kurtuluyoruz arkadaşlar. Onların kirli zihinlerinden, hırsızlık üzerine kurulu sistemlerinden ve liyakatsiz bakanlarından kurtuluyoruz. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Pazartesi güzel bir güne uyanacağız.

Son bir şans. Son bir umut. Son bir direniş. Yönlendirme yapmış gibi olmayayım ama kabul etseniz de etmeseniz de bu seçim 2 aday arasında dönecek. O yüzden lütfen ilk turda bitirelim. Oyunuzu boşa atmış olmayın. Desteklediğiniz insan kazanamayacaksa oy atmanın manası yok. Adam 1 2 bakanlık alsın diye koca ülke riske sokulmaz. Yani kısaca pire için yorgan yakılmaz. Bunu bir düşünün.
Bu şekilde düşünenler yüzünden Türkiye iki taraf arasında mecbur bırakılıyor üstelik bu kendi düşüncelerimizde değil bir tarafın manipulasyonu, demokrasi diyorum susuyorum. Biz seçmeniz siyasetçi değil.

Kafayı yememek mümkün mü ya?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey gördüm çok inandırıcı gelmedi bana ama gördüğüm Urfa'da bir aşiret içeri girenlere AKP'ye vermesine zorlatıyormuş ama bana çok inandırıcı gelmedi ve bunu yıllardır yapıyorlarmış.

Bu şekilde düşünenler yüzünden Türkiye iki taraf arasında mecbur bırakılıyor üstelik bu kendi düşüncelerimizde değil bir tarafın manipulasyonu, demokrasi diyorum susuyorum. Biz seçmeniz siyasetçi değil.

Seçim 2.tura kalmamalı, AKP denen iblis yuvasının ne yapacağı belli olmaz. Bu yüzden 3.taraf tamamen saçmalık, AKP gitsin isteyen CHP'ye oy verir. Demokratik geçinip özünde İslam'cı olan 3.tarafa değil.

Hocam vallahi yapacak bir şey yok arkadaşım umurumda değil diyor. Hevesini ve oy kullanma hakkını yok ettiler bildiğin.

Teşekkür ederim hocam söylüyorum hemen.

@I am Negan @the_bkp @notnow
Şimdi de 1 oydan ne olacak ki boş ver diyor. Taktik verirseniz iyi olur ikna edebilmek için.

Ya öyle bir mantık mı var! Vatandaşlık görevidir bu kime vercekse versin kullansın oyunu 5 yılda bir oluyor zaten Max 1 saati gider.

Arkadaşlar bazı kişiler oy vermiyor algılara inanıyor lütfen onları ikna edelim çevrenizde varsa algılara inanmayalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunuzu attıktan sonra kimliğinizi geri alırken ayrıca imza da atacaksınız. Kimliğinizi ve seçmen kağıdınızı yanınıza almayı unutmayın. Zarfın arkasında 3 tane mühür olmasına ve zarf dahil hiçbir kağıtta en ufak yırtık veya işaret olmamasına dikkat edin.

Benden imza istemediler kimliğimi geri alırken emin misin istediklerine?
Benden kimliğimi istedi ilk olarak sonra imza attırdı ve kağıdı verdi. zarfı da yalama vs. yapmadan attım sordum ağzı tam kapanmıyor dedim sorun olmaz dedi.

Ya öyle bir mantık mı var! Vatandaşlık görevidir bu kime vercekse versin kullansın oyunu 5 yılda bir oluyor zaten Max 1 saati gider.
Neyse ikna olmuyor. 1 oydan bişey değişmez diyor. 2000 yılında ABD'de 547 fazla oyla kazanan adamı örnek verdim yinede anlamıyor. (Malum partili de değil zaten)

Seçim 2.tura kalmamalı, AKP denen iblis yuvasının ne yapacağı belli olmaz. Bu yüzden 3.taraf tamamen saçmalık, AKP gitsin isteyen CHP'ye oy verir. Demokratik geçinip özünde İslam'cı olan 3.tarafa değil.
Demokrasinin anlamı şöyle; "Demokrasi veya el erki[1], dünyadaki tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir tür yönetim biçimidir." "siyasal denetimin doğrudan doğruya halkın ya da düzenli aralıklarla halkın özgürce seçtiği temsilcilerin elinde bulunduğu, toplumsal ve ekonomik durumu ne olursa olsun tüm yurttaşların eşit sayıldığı yönetim biçimi." sanırım bilmiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı