Bugüne Kadar İçtiğiniz En İyi Bira

Hoegaarden en iyilerden biridir, öncesinde normal bir bira içip arkasına hoegaarden içerseniz aradaki farkı çok daha iyi anlarsınız. Belçika birasıdır ve portakal aromalıdır. Dağıtıcının saçma hamlesi yüzünden bir ara ülkemize giriş yapamamıştır.
 
İçki içmem ve içkiye karşıyım. Bir derdim yok niye içeyim ki? Süt için daha iyidir. Sağlık için her gün 1 bardak süt içmelisiniz. Yaşım 16 halen süt içiyorum her sabah, içmeden duramıyorum. :D

"Süt için daha iyidir." Size kimse süt içmeyin demiyor zaten. Bu konu bira. Herkesin yaşı tutmuyor tabii ki. Bu konuda da 16 yaşındaki birine bira için diye öneride bulunulmuyor.

"Sağlık için her gün bir bardak süt için" önerisi de doğru bir öneri değildir. Süt ve süt ürünleri herkese faydalıdır diye bir durum da yoktur. Mesela küçük iken her gün bir litreye yakın içerdim. Ama bu yaşımda 1 bardak içsem bile uyur iken rahatsız ediyor.

" Bir derdim yok niye içeyim ki?"
İçenlerin hepsinin derdi olduğu anlamanı gelmez. Kimi dertten içer, kimi keyiften. Kimi de muhabbetine. Tabii yaşınız bu kavramlar için daha erken.

giphy.gif


Son olarak oturup sarhoş olana kadar içilmesine bende karşıyım. Bu durum arada bir olur mu? Tabii ki de, arada insan kendini kaybetmeli. Senede iki kere mesela. Ama içki içmenin de bir adabı vardır. Çakır keyif olunca, bırakmasını da bileceksin.
 
@Silinen üye sütün içinde protein ve D vitamini var bu da sağlık için gerekli olan temel şeylerden biridir yani o anlamda dedim.

Ayrıca süt için diye önermede bulunma sebebim sağlık yaşam için.

Bir de içkiyi içecek olsam sadece acı ve stres yüzünden içerim.

Yaşımın 16 olduğuna bakma kardeşim ben bu hayatta çok şey yaşadım ondan dolayı çok şey biliyorum.
 
Birincisi; ben senin kardeşim değilim onu biliniz. Yaşım, senin yaşının 2 katı. Neyin ne olduğunu bilmeden konuşur iseniz, bu şekilde bir yorum alırsınız.

16 yaşında daha içki içmeye bile ruhsatınız yok iken bu konuda yorumda buluyor iseniz, af edersiniz ama hiçbir şey bilmiyorsunuzdur. Ve bu konu üzerinde atıp tutuyor iseniz, yorumlarınızı ne ben ne de kimse ciddiye alamaz.

"Küçük düşürmeyi kes. "
Terbiyesiz.


Not: Normalde bu şekilde terbiyesiz mesajlara cevap vermem ama dayanamadım. Göz ardı ettim geçtim artık.
 

Geri
Yukarı