Bugünlerde S7 Edge alınır mı?

Arkadaş çevrenizi örnek gösterip genelleme yapamazsınız. Her modelde bu durum çıkmıyor. 40-50 milyon satış rakamına ulaşmış cihazlardan bahsediyoruz burada, sen çıkıp diyorsun nasıl sorunlu değil diyorsun genelleme yapmak doğru değildir.

Forumlara, haber sitelerine baktığında da görebilirsin böyle şeyleri. Sadece çevremizde değil.

Olmadığını söylemiyorum zaten, tüm cihazlara yaymak doğru değil onu diyorum. Özellikle S8 serisi ve Note 8 modellerinde çok çıktı, arkadaş genelleme yapıyor o doğru değil. Amoled kolay kolay sorun veren bir panelde değil. Konumuz S8 serisi de değil. Bu işin garanti kısmı ve THH kısmı da var ayrıca. Aynı yanıklar Iphone X modelinde de çıktı. Bunlara kısmi önlemler alarakta sorunun önüne geçebilirsiniz. Amoled ekranda kullanıma da dikkat etmek gerekiyor, sürekli tam parlaklıkta kullanmak ekrana uzun kullanımda zarar verir. Sabit görüntü de Amolede zarar verebilir, bunun içinde sürekli aynı temayı uzun süre kullanmakta fayda var, çok çok uzun sürede mağaza cihazları gibi ekranı açık tutmamakta yarar var. Özellikle birinci partide bu sorunlar epey fazlaydı, bunu reddetmez kimse.

@BERWAR, bu cihazların çoğunda çıktığı için genelleme yapılıyor, genelleme yapmadan eleştiri yapılmaz ama bu telefonlar kötü telefonlar değiller, günümüz için bile çok güçlü telefonlar.

Ben 2 yıldır S7 Edge kullanıcısıyım. Fotoğraf ve video kalitesi olsun, performansı olsun gerçekten çok güzel bir telefon. Fakat karşılaştığım bir iki sorunu var ve gerçekten can sıkıcı. İlki ekran koruyucusu mevzusu. Sert camlardan almanızı ekrana zarar verdiği için pek önermiyorlar, yumuşak jelatinler ise hemencecik soyuluyor ve arasına toz giriyor kavisli yapısından dolayı. Bu da dolayısıyla biraz masraflı oluyor. Bir ikincisi de bir süre sonra ekranıyla alakalı ciddi sıkıntıları çıkıyor bir süre sonra. Mesela benim telefonumda ön kamera hizasından aşağıya uzanan pembe bir çizgi var. Bu soruna diğer kullanıcılarda da şahit oldum. Telefonun zayıf noktası gibi bir şey. Ama dersen ki ben düzgün kullanırım, dikkat ederim, seni gerçekten uzun süre idare edebilecek ve pişman etmeyecek bir telefon. Başka merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim.
Şu anlık yok ama çok teşekkür ederim.

Telefon kötü değil kötü olsa 4 yıl kullanmam fakat ben teknolojide her zaman güncel olanı tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum video 11 ay öncesinin referans olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir süre S7 Edge kullandım. Donanım olarak hala yeterli bir telefon, batarya performansı da iyi fakat hem ikinci el hem de oldukça kalın alt ve üst çerçevelere sahip ekran boyutuna göre oldukça büyük bir kasa.
Kamerası oldukça iyi fakat tek iyi yanı sanırım bu, çünkü pil de iyi fakat eskimeden dolayı performansı düşmüş olacaktır.
Benim tavsiyem benzer fiyat bandında daha güncel ama bir orta sınıf Çin telefonu bakmanız olur.

Bir süre S7 Edge kullandım. Donanım olarak hala yeterli bir telefon, batarya performansı da iyi fakat hem ikinci el hem de oldukça kalın alt ve üst çerçevelere sahip ekran boyutuna göre oldukça büyük bir kasa.
Kamerası oldukça iyi fakat tek iyi yanı sanırım bu, çünkü pil de iyi fakat eskimeden dolayı performansı düşmüş olacaktır.
Benim tavsiyem benzer fiyat bandında daha güncel ama bir orta sınıf Çin telefonu bakmanız olur.
Sağolun.Peki 2100 TL bütçe için önerebileceğiniz bir telefon var mı (markası ne olursa olsun)

Sağolun.Peki 2100 TL bütçe için önerebileceğiniz bir telefon var mı (markası ne olursa olsun)

Aşağıdaki liste oldukça uygun görünüyor.

Screenshot_2020-01-12-12-27-15-90.png

Almak istiyorsan al tabi ama kişisel görüşüm alınmamalı. Güncel telefon yani 2 yıl daha güncelleme alabilecek telefon alman daha önemli güvenlik ve performans açısından. S7 Edge çok hoş ancak eskidi PUBG tarzı pyunlarda kasacak, birde bir kaç yıl kullansan yeni çıkacak oyunlarda hüsran yaşatabilir ama bence yinede en önemlisi güvenlik güncellemeleri bu yüzdem "Güncel Telefon" öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı