Çözüldü Bulanık görmeye başladım

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.773
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Zaten eğer gözlük verilecek ise falan size söyler. Eğer vermez ise siz dinlendirici gözlük istediğinizi söyleyin. Gözlüğü alırken çerçeveleri deniyorsunuz, ona çok dikkat edin direkt karar vermeyin ve görünüşüne de önem vermeyin. Önceliğiniz burun çevrenizin rahat olması olsun, onun haricinde pek bir şey yapmanız gerekmiyor. Bu arada eğer doktor uzak veya benzeri bir gözlük verir ise ilk günlerde başınız dönebilir falan. Mümkünse 1-2 gün güneşe çok bakmayın, gerçekten gözleriniz acıyabilir ve mideniz bulanabilir.

Zaten eğer gözlük verilecek ise falan size söyler. Eğer vermez ise siz dinlendirici gözlük istediğinizi söyleyin. Gözlüğü alırken çerçeveleri deniyorsunuz, ona çok dikkat edin direkt karar vermeyin ve görünüşüne de önem vermeyin. Önceliğiniz burun çevrenizin rahat olması olsun, onun haricinde pek bir şey yapmanız gerekmiyor. Bu arada eğer doktor uzak veya benzeri bir gözlük verir ise ilk günlerde başınız dönebilir falan. Mümkünse 1-2 gün güneşe çok bakmayın, gerçekten gözleriniz acıyabilir ve mideniz bulanabilir.
Gözlerimde problem olduğunu sanmıyorum şu günlerde normalden çok daha fazla PC'ye baktığım için olmuştur ama dinlendirici gözlüğü alsam iyi olur çünkü bilgisayar teknolojileri bölümünde okuyorum her gün PC deyim.

Dediğim gibi doktordan rica etmeniz yeterli olacaktır. Ek olarak göz damlası da yazmasını isteyin, çok işe yarayacak. Sabah ve akşam 1'er damla iyi gelecektir. Bir de parlaklığı düşürmenizi öneririm, 50'nin üzerine çıkmayın. Gündüz vakti 70'in altında, akşam vakti ise 45 önerimdir.

Dediğim gibi doktordan rica etmeniz yeterli olacaktır. Ek olarak göz damlası da yazmasını isteyin, çok işe yarayacak. Sabah ve akşam 1'er damla iyi gelecektir. Bir de parlaklığı düşürmenizi öneririm, 50'nin üzerine çıkmayın. Gündüz vakti 70'in altında, akşam vakti ise 45 önerimdir.
Parlaklık %10 şu an da genel olarak %10 da kullanıyorum artık. Damla kullanamıyorum gözüme damlatırken korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı