Bulduğum en uygun RTX 3070 ekran kartı

1.si hiçbir marka umurumda değil, isterse hepsi batsın. Gidip de sponsorlu olduğu siteden satış yaptırmak için GameGaraj'da satılan Palit modelini cilalayıp Sellout'unu yapan videodan gaza gelip burada 3 kuruş azına alayım kafasında kendinizi kandırıyorsunuz; dandiğin de dandiği modeli överek. 2.si yarın öbür gün forumlarda yok ısınma sorunu, yok kart yandı, yok çöktü, yok alev aldı, voltaj yedi, diye konu açan da yine siz olacaksınız.

ASUS ve MSI'dan başka marka tanımadığın belli.
Hatta onlari da tanımıyorsun.
Sadece kulaktan dolma bilgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk cevabından sonra ben engelledim. Kişinin yaşı kadar benim belki daha fazla bilgisayar kullanmışlığım var. Ama böyle yorum yapanlar ile uğraşmıyorum. Siz de öyle yapın. @kirknewsted

Leadtek markası desem, bilmez. Bilmediği ve kullanmadığı için kötüler. Tanınmış markalar tabii iyi. Fakat kişinin algılayamadığı durum ise şu.

2500 TL'e Asus Strix 1650S mi yoksa 2100 TL civarına 1660S Zotac / Gigabyte / Palit markasını mı alsın? (Örnek amaçlı yazılmıştır. Fiyatlar doğru olmayabilir.)

F/P durumuna bakarım ben. Kart sorunsuz tamam ama sırf güzel görünüyor diye bu kadar para veremem. Performans olarak tabii farklı olacak. Daha soğuk olacak diğer kart ama bu paraya bir üst modeli almak daha mantıklıdır.

Not: Kronik sorunlu kartları dikkate almayınız.

İlk cevabından sonra ben engelledim. Kişinin yaşı kadar benim belki daha fazla bilgisayar kullanmışlığım var. Ama böyle yorum yapanlar ile uğraşmıyorum. Siz de öyle yapın. @kirknewsted

Leadtek markası desem, bilmez. Bilmediği ve kullanmadığı için kötüler. Tanınmış markalar tabii iyi. Fakat kişinin algılayamadığı durum ise şu.

2500 TL'e Asus Strix 1650S mi yoksa 2100 TL civarına 1660S Zotac / Gigabyte / Palit markasını mı alsın? (Örnek amaçlı yazılmıştır. Fiyatlar doğru olmayabilir.)

F/P durumuna bakarım ben. Kart sorunsuz tamam ama sırf güzel görünüyor diye bu kadar para veremem. Performans olarak tabii farklı olacak. Daha soğuk olacak diğer kart ama bu paraya bir üst modeli almak daha mantıklıdır.

Not: Kronik sorunlu kartları dikkate almayınız.
Hocam arada 300tl yok :D.

Misal şu an Palit modeli 7100tl
DUAL 3070 eğer 7300 olsa derim ki ''DUAL olanı alman çok daha iyi olur''.

Ama arada 1.5K fark var ve arkadaş onu savunuyor. Testleri attım, arada kayda değer bir fark yok. Ancak hala inat ediyor, ''yanarsa ağlamayın'' diyor daha arattığımda ilk sayfada 3 tane "ASUS/MSI Kart yandı" konusu buldum. Ama Palit bulamadım. Yani fanboyluğu bir kenara atıp mantıklı olanı yapmak gerek.
Mesajlarım mı silinmiş yoksa ben mi körüm?
Evet cidden silinmiş, komiksiniz.

ASUS ROG ile soğutmaları çok yakın :D?

EVGA kötülemek 😳. Fanboy olduğuna emin oldum şu an.

Vallahi Palit EVGA kötü gibi lanse edildi resmen Palit gamerock ve EVGA FTW3 modellerini çok beğendim sırf ROG gözü var diye veya MSI ejderi diye 1K fazla vermem.

@kirknewsted

Ben yazdığım ürünlere bak. :D
Biri 1650S, diğeri 1660S.

Bu zamanda mesela 8000 TL'e civarina Palit 3080 satıldı. Hadi şimdi 9000 TL diyelim. Palit 3080 mi alırsın, yoksa Asus 3070'e 8000 TL para mı verirsin?

Ben açıkçası 3060 Tİ bekliyorum. Eskiden olsa render alıyordum. 3080 ya 3090 alırdım. Sonuçta para kazanıyordum. Şimdi ihtiyacım yok. Bana para kazandırmayan ürüne o kadar para veremem. Ayrıca uygun fiyata olursa tabii Asus Strix, Evga vs. alırım. Ama uygun olursa. :D

@kirknewsted

Ben yazdığım ürünlere bak. :D
Biri 1650S, diğeri 1660S.

Bu zamanda mesela 8000 TL'e civarina Palit 3080 satıldı. Hadi şimdi 9000 TL diyelim. Palit 3080 mi alırsın, yoksa Asus Dual 3070'e 7500 TL para mı verirsin?

Ben açıkçası 3060 Tİ bekliyorum. Eskiden olsa render alıyordum. 3080 ya 3090 alırdım. Sonuçta para kazanıyordum. Şimdi ihtiyacım yok. Bana para kazandırmayan ürüne o kadar para veremem. Ayrıca uygun fiyata olursa tabii Asus Strix, Evga vs. alırım. Ama uygun olursa. :D
Orası öyle, şu an mesela 3070 kovalıyordum ta ki 7K çıkana kadar. Tabiki eğer 3080 9K, 3070 7.5K DUAL olsa 3070 alırım, çünkü gerek yok. Beni 4 sene götürse yetiyor. Bu yüzden ASUS tercih ederim. Fakat şu an bu durumda sence 1600tl fazladan vermek mantıklı mı? Ve komik olan arkadaş EVGA'yı bile kötülüyor.
Vallahi Palit EVGA kötü gibi lanse edildi resmen Palit gamerock ve EVGA FTW3 modellerini çok beğendim sırf ROG gözü var diye veya MSI ejderi diye 1K fazla vermem.
EVGA en kaliteli Nvidia kartlar diye biliniyor her yerde ama arkadaş kötülüyor :D.

ASUS, MSI diye devam etsinler. Belki bir yere varırlar. Arada 300tl yok 1500TL civarı bir fark var, az mı bu?

Acele etmeyin. Stok sorunu yüzünden fiyatlar şişiriliyor. Tavsiyem yurt dışından alın. TR'de uygun olursa alırım. Yoksa yurt dışından alacağım. TR'de garanti durumunu biliyoruz zaten. TR'den ürün aldığımda garantisiz olarak görüyorum.

EVGA ürünleri kötüleyen birisi ile tartışmanın anlamı yok.

Acele etmeyin. Stok sorunu yüzünden fiyatlar şişiriliyor. Tavsiyem yurt dışından alın. TR'de uygun olursa alırım. Yoksa yurt dışından alacağım. TR'de garanti durumunu biliyoruz zaten. TR'den ürün aldığımda garantisiz olarak görüyorum.

EVGA ürünleri kötüleyen birisi ile tartışmanın anlamı yok.
Ben bu gece 5800-5900tl'ye 2080S alacağım artık. 3080 ha düşecek ha düşecek dedik 7.7K çıkan kart 8.7K oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı