Bulduğum en uygun RTX 3070 ekran kartı

Adem Yıldız_

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2016
Mesajlar
5.561
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtopya ve benzeri dolandırıcı sitelerde 8800TL'ye alıcıya sunulan 3070, kesinlikle vadedilen fiyattan çok yukarıda satılıyor.

Ne kadar stok var bilmiyorum ama en uygun 3070'i buraya bırakıyorum.
İlgilenenler bakabilir.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.

İtopya ve benzeri dolandırıcı sitelerde 8800TL'ye alıcıya sunulan 3070, kesinlikle vadedilen fiyattan çok yukarıda satılıyor.

Ne kadar stok var bilmiyorum ama en uygun 3070'i buraya bırakıyorum.
İlgilenenler bakabilir.


Hocam, 2080S fiyatının neredeyse yarısı beklediğimden daha ucuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim inan çıldırmak üzereyim PC'nin bütün parçalarını topladım geriye ekran kartı kaldı ve NVIDIA'nın şu rezilliği beni canımdan bezdirdi bütün parçaları almamış olsam vazgeçerdim toplamaktan söyleyip de sattıkları fiyatın tutarsızlığı mı dersin stok saçmalığı mı dersin, adamlar 3070 stok sorunu yaşamasın diye erteliyoruz dedi 3080'den hiçbir farkı olmadı yarım saat içinde tüm dünyada stoklar 0 landı bu kartlar ne zaman hakkıyla herkesin alabileceği şekilde üretilecek ne zaman söylenen fiyatlara yakın satılacak ne zaman alabileceğiniz gerçekten çok merak ediyorum aşırı yıldım.
 
6700-6800 TL civarına Strix alınıyor yurt dışından. Vergiler dahil.

Firmaların bazıları çok güzel öpüyor. :D
 

Dosya Ekleri

  • 3070.png
    3070.png
    154,3 KB · Görüntüleme: 351
Ve Palit almanı kesinlikle tavsiye etmem o modelin ederi en fazla 5.5- 6k.
Yurt dışından şöyle böyle alınıyor diyenlere de anlam veremiyorum , dünyanın her yerinde stok sorunu var Twitter NVIDIA sayfasına bakarsanız yorumlarda insanların isyanını yurt dışında da modelin karaborsa olduğunu görürsünüz.
 
Bana laf atıldı sanırım. Bu ürün aynı mı? Evet. Yurt dışından durum nasıl ise burada da aynı. Bulursunuz ve alırsınız. Ama aynı olasılık olmasına rağmen neden faiş fiyata alayım? Stok sorunu olsa da olmasa da yurt dışından alacağım için benim için fark etmiyor.

İnsanları uyandırmaya çalışıyorum. Almayın şu firmalardan deli paralara satılıyor. 8000 TL ile başlayan 3080, şu anda 12000TL. Hadi dolar arttı. 4000 TL'lık fark yaratacak bir artış mı oldu?

Neyse...
 
Son düzenleme:
GameGaraj RTX 3080'i de insanı fiyatlardan stoğuna koymuştu diğerleri tuttuğuna geçirmeye çalışırken.

@Captain J.Sparrow Newegg bazı markalarda ücretsiz kargo sunuyor Türkiye'ye fakat olmayanlarda sağlam kargo çıkıyor ve burası ile denk oluyor. Ona dikkat etmek lazım.
 
Yerli firmaların fahiş fiyata satması tartışmasız bir konu ama asıl olay benim gözümde NVIDIA gibi koskaca firmanın doğru düzgün üretim yapamıyor olması sanarsın bor çıkarıyorlar gelen talebe göre üretim yapmak bu kadar zor muydu anlamıyorum, dünyanın her yerinde 3000 serisi karaborsa durumda böyle bir rezilliği neden yaşıyoruz asıl konu bu. Yerli firmaların bu derece fahiş fiyatlandırma yapmasına olanak verende tam olarak bu.
 
Niye bu kadar ucuz anlam veremedim. Yoksa bu normal fiyat da İtopya mı pahalı. Bendeki de soru :)

İtopya, kart herkesin eline geçmeden yüksek fiyattan satmayi hedefliyor.
Ho.

Hocam 2080S fiyatının neredeyse yarısı beklediğimden daha ucuz.

2080 Ti'dan daha güçlü bir kartın bu fiyatta olmazi güzel lakin hala vadedilen fiyattan pahalı gibi.
Ve Palit almanı kesinlikle tavsiye etmem o modelin ederi en fazla 5.5- 6k.
Yurt dışından şöyle böyle alınıyor diyenlere de anlam veremiyorum, dünyanın her yerinde stok sorunu var Twitter NVIDIA sayfasına bakarsanız yorumlarda insanların isyanını yurt dışında da modelin karaborsa olduğunu görürsünüz.

Modelde ne varmış?
Gayet iyi bir modele benziyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı