Bulk dönemi için tavsiyeler

Sorun değil, sonuçta zorla tutulmuyorum.

Bence senin çözümün protein ağırlıklı beslenmek olacak. Özellikle rafine şeker, beyaz unlu şeylerden uzak durursan karbonhidrat bağımlılığın azalacaktır. Bir süre sadece tam buğday ekmek, tam buğday makarna ve yulaf tüket karbonhidrat olarak. Yulafa bal karıştırabilirsin abartmadan. Sağlıklı yağ olarak kuruyemiş ye. Protein olarak en fiyat performans tavuk bonfile al ve az zeytinyağı ve baharatla tavada pişir. Fırınlarsan daha iyi olur. Hala aklına takılan yer varsa çekinme yardımcı olurum.

Peki sence şu an bulk mu yapmalıyım cut mu? Göbekliyim yani bayağı, göğsümde mesela yağ çok ama antrenörüm söyledi diye bulk a başladım onun söylediğine göre çözüm buydu bu arada karbonhidrat olarak şu an 300 gr pirinç yiyorum.

Peki sence şu an bulk mu yapmalıyım cut mu? Göbekliyim yani bayağı, göğsümde mesela yağ çok ama antrenörüm söyledi diye bulk a başladım onun söylediğine göre çözüm buydu bu arada karbonhidrat olarak şu an 300 gr pirinç yiyorum.
Bence cut ve bulk kavramlarını hayatından bir süre çıkarıp yüksek protein düşük karb gitmelisin. Define olduktan sonra çok küçük kalori arttırımlarıyla “bulk” veya düşük kalori azaltmalarıyla “cut” yapmalısın. Bence şuan önceliğin senin dediğin gibi “cut” olmalı. Define olduktan, kendi vücudunu tanıdıktan sonra bu kavramlar hayatından çıkar zaten.

Bence cut ve bulk kavramlarını hayatından bir süre çıkarıp yüksek protein düşük karb gitmelisin. Define olduktan sonra çok küçük kalori arttırımlarıyla “bulk” veya düşük kalori azaltmalarıyla “cut” yapmalısın. Bence şu an önceliğin senin dediğin gibi “cut” olmalı. Define olduktan, kendi vücudunu tanıdıktan sonra bu kavramlar hayatından çıkar zaten.

Ya bulk cut kısaltma gibi kullanıyorum kavramlara tam hakim olmadığımdan. İşte yağ yakma kas yapma gibi bulk başlangıcı formum böyleydi şu an fotoğrafım yok.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-20 saat 17.18.46_0ce092fe.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-20 saat 17.18.46_0ce092fe.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 26
Dediğim gibi, karbonhidrat alımını azaltmazsan yağ oranını azaltman çok çok zorlaşır.

Anladım. Ben öğle yemeğimi okulda yemek zorunda kalıyorum okul başka şehirde. Öğlen çıkan makarna pilav falan yemiyorum zaten. Tavuğa erişimim müthiş babamın restorantı var günde 400 500 gr tavuk göğsü yiyebiliyorum. Maddi olarak da bir sıkıntım yok umarım güzel bir şekilde yağ yakarım. Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Anladım. Ben öğle yemeğimi okulda yemek zorunda kalıyorum okul başka şehirde. Öğlen çıkan makarna pilav falan yemiyorum zaten. Tavuğa erişimim müthiş babamın restorantı var günde 400 500 gr tavuk göğsü yiyebiliyorum. Maddi olarak da bir sıkıntım yok umarım güzel bir şekilde yağ yakarım. Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
Rica ederim. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı