Bulk yapılmalı mı?

enes52baki

Hectopat
Arkadaş selam önceden fitnessa 4-5 ay kadar gitmiştim. Ancak beslenmem kötüydü şimdi yine başladım. Bu sefer ciddi yapmak istiyorum. Boyum 1.69 kilom 72 %20 civarı yağ oranım var. Önce bulk mı yapmalıyım? Eğer öyleyse ne kadar pilav karbonhidrat almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulk kütle kazanmak için kendi kilonla da spor yapabilirsin yağı yakarsın protein eklersin kas kütlesi kazanırsın.

Kütle kazanmak istiyorsan;
Genelde önerileni yapabilirsin 500 pirinç 500 tavuğu (çiğ değerler) gün içine böl tüket

Yağlı beslenme yağ oranın yüksek. Yağsız beslenme için ben hindiyi öneriyorum içinde tavuk kadar hormon da olmadığından hindi daha mantıklı bir seçim. Protein tozu kullanıyorsan tavuk/hindiyi kısabilirsin.

Bulk yapmadan büyüyemezsin kardeşim yağlanmayı göze alıcaksın ve büyüyeceksin öylr ay şukadar makro ay şukadar gramcık pilav ile bu işler olmuyor sporun kuralı şu yakarken yapamazsın yaparken yakamazsın kilo kas kütlesi zayıflarken olmaz kilo alacaksın yağlanacaksın sonra heykeltraş gibi yontacaksın fazla yağlardan kurtulacaksın bu aynı anda kas yapıp yağ yakma mevzusunu kim bir yerinden uydurduysa zaten onu bir bulursam…

Bulk kütle kazanmak için kendi kilonla da spor yapabilirsin yağı yakarsın protein eklersin kas kütlesi kazanırsın.

Kütle kazanmak istiyorsan;
Genelde önerileni yapabilirsin 500 pirinç 500 tavuğu (çiğ değerler) gün içine böl tüket

Yağlı beslenme yağ oranın yüksek. Yağsız beslenme için ben hindiyi öneriyorum içinde tavuk kadar hormon da olmadığından hindi daha mantıklı bir seçim. Protein tozu kullanıyorsan tavuk/hindiyi kısabilirsin.
Googleda aratsa daha doğru bilgilere ulaşirdi arkadaş.

Yanlışımı düzelt.
Yağlı beslenmek vucudunun ekstra yaglanmasina neden olmaz. Temiz yağlar vucut için bir ihtiyactir, yağ kilo alma veya verme fark etmez her diyetin bi parçasıdır. Vücudunun ne kadar yağlanacaği tamamen gun içinde tukettiği kalori miktarinin ne kadar fazla olduğuna bağlı. Tüketilen yağ ile bir bağlantısı yok. Tavuk ve hindi konusunda da, hangisini seviyorsa kişi onu tuketmesi daha doğru olur şuanki zamanda yediğimiz her şeyin bir katki maddesi var zaten.

Yağlı beslenmek vucudunun ekstra yaglanmasina neden olmaz. Temiz yağlar vucut için bir ihtiyactir, yağ kilo alma veya verme fark etmez her diyetin bi parçasıdır. Vücudunun ne kadar yağlanacaği tamamen gun içinde tukettiği kalori miktarinin ne kadar fazla olduğuna bağlı. Tüketilen yağ ile bir bağlantısı yok. Tavuk ve hindi konusunda da, hangisini seviyorsa kişi onu tuketmesi daha doğru olur şuanki zamanda yediğimiz her şeyin bir katki maddesi var zaten.
Tamamen yağsız beslenmesinin imkanı yok zaten, günlük tüketiminde tükettiği yağ ona yeter ekstra yağlı beslenmesine gerek yok. Hem hormon hem yağ konusunda minimale çekmesinden kimseye zarar gelmez.

Tamamen yağsız beslenmesinin imkanı yok zaten, günlük tüketiminde tükettiği yağ ona yeter ekstra yağlı beslenmesine gerek yok. Hem hormon hem yağ konusunda minimale çekmesinden kimseye zarar gelmez.
Tavuktan gelen yağ, yağ bile sayilmaz göğüste iki uç parca kuçuk yag oluyor onlari da temizler zaten. Buttan bahsediyosaniz but tuketmesin bi zahmet

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00