Bulk yapılmalı mı?

Renocimiento

Femtopat
Selamlar, yaklaşık 4-5 aydır düzenli olarak haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum. İlk başladığım zaman kilom 75lerdeydi. Yağ oranım fazla olduğu için son 3 aydır kalori açığı veriyorum. Güncel kilom 67. Boy 178. Bulk yapmayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?

Kontrollü yaparsan başlayabilirsin yani bulk yapacağım diye sağlıksız şeyler yemeden fazlaca yemek tüketebilirsin.

Selamlar, yaklaşık 4-5 aydır düzenli olarak haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum. İlk başladığım zaman kilom 75lerdeydi. Yağ oranım fazla olduğu için son 3 aydır kalori açığı veriyorum. Güncel kilom 67. Boy 178. Bulk yapmayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
300 kalori fazlasını geçme.

Mevcut form nasıl?

Açıkcası formumdan aşırı memnun değilim, 1,5-2 ay önce kreatin kullanmaya başlamıştım fakat belirgin saç dökülmesi yaşadım ve bıraktım. Saç dökülmesinin genetik yatkınlıktan olduğu düşünüyorum. Kreatin kullandığım zaman daha dolgun gözüküyordum. Çok aşırı belirgin olmasa da karın kaslarım gözüküyor.

Açıkcası formumdan aşırı memnun değilim, 1,5-2 ay önce kreatin kullanmaya başlamıştım fakat belirgin saç dökülmesi yaşadım ve bıraktım. Saç dökülmesinin genetik yatkınlıktan olduğu düşünüyorum. Kreatin kullandığım zaman daha dolgun gözüküyordum. Çok aşırı belirgin olmasa da karın kaslarım gözüküyor.
Üst form nasıl ödem durumu nasıl yağlanma nasıl o açıdan sordum. Problem değilse fotoğraf ile yorum yapmak daha kolay.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-01 at 21.06.00.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-01 at 21.06.00.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 40
Hocam form temizken kas hacmini artır şimdilik.
Günlük protein alımına dikkat et. Doymamış yağı artır(zeytinyağı yer fıstığı gibi...)
Sonrası için bulk düşünülür. Kas kütlesi belirginleşsin önce.

Yağ alınımına çok dikkat etmiyordum onu biraz arttırırdım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı