Bulkta kahvaltıda kaç kalori alıyorsunuz?

cyclincer

Hectopat
Bulkta kahvaltıda kaç kalori alıyorsunuz? Karbonhidrat olarak yulaf tüketmeye çalışıyorum pirinç unundan ziyada makro ayarlamanız nasıl kaç gram karbonhidrat, protein yağ vesaire. 1 yemek kaşığı çiğ yulaf 10 gr (tepeleme olmadan düz) ediyor diye biliyorum doğru mu?

Bulkta kahvaltıda kaç kalori alıyorsunuz? Karbonhidrat olarak yulaf tüketmeye çalışıyorum pirinç unundan ziyada makro ayarlamanız nasıl kaç gram karbonhidrat, protein yağ vesaire. 1 yemek kaşığı çiğ yulaf 10 gr (tepeleme olmadan düz) ediyor diye biliyorum doğru mu?
3 öğün yapıyorum ilk öğünde 1500 falan oluyor.

Genelde de ilk öğünden sonra antrenman yapıyorum zaten diğer öğünler 1000'er kalori oluyor.

Kahvaltıda ne yapıyorsun ne yiyorsun hocam.

200 gram yulaf - 1 litre süt - 3 yumurta veya 200 gram tavuk. Yulafları sütle hazırlayarak yerim. Arta kalan sütü evde protein tozu varsa onunla shake yaparım yoksa direk kafaya dikerim. Sonra yumurtayı hazırlamaya başlarım o sırada biraz mide otursun diye. Genelde omlet veya menemen tarzında sebzeler ile beraber hazırlıyorum. Omlet yapacaksam içine 50-100 gram lor peyniri katarım. Uğraşmak istemezsem de kasaptan direk hazır kesim alıyorum tavukları onları tavaya atar veya fırına yağlı kağıt üstüne atar kızartıp yerim.

Gramaj olarak yüksek gram baya uzun tok tutuyor. Özellikle antrenman sonrası hemen yemek yeme vaktim olmayacaksa antrenmandan sonra 1-2 saat daha tutsun en azından diyorsan çok iyi oluyor. Bunu yedikten 2-2.5 saat sonra antrenmana gidiyordum ama şuan diyetteyim.

2. öğünde de genelde 200 gram makarna üzerine 300-400 gram lor peyniri pakette ne kadar kaldıysa onu kullanıyorum. Biraz tatlansın şeker ihtiyacını da tuz ihtiyacını da gidersin diye biraz tuz ve biraz üzüm pekmezi gezdiriyorum.

Son öğünde 200-300 gram tavuk üstüne yoğurtlu bir sos var onu hazırlarım. Yoğurt pulbiber-karabiber-kekik. 500 gram yoğurt ile beraber hazırlar tavada yaptığım tavuğa atarım. Yanına da 100 gram tam buğday ekmeği çekerim.

Son düzenleme:
Tüm proteinlerden kombolamışsınız hocam sadece whey protein tozu eksik kazein alıyorsunuz bir yerde okumuştum whey + kazein kullananlarda kullanmayanlara göre daha fazla gelişim görülmüş

Tüm proteinlerden kombolamışsınız hocam sadece whey protein tozu eksik kazein alıyorsunuz bir yerde okumuştum whey + kazein kullananlarda kullanmayanlara göre daha fazla gelişim görülmüş

Protein tozu kullanırsam zaten Whey kullanıyorum. Bir de yumurta uğraştırdığı için haftada 2 gün yumurta yiyorsam 5 gün kahvaltıda tavuk oluyor. Akşam zaten fix 300 gram tavuk var gene. Zaten bayağı tavuktan da protein geliyor.

Bu değişiyor her zaman birebir tutturmak zor evde mesele eksik ürün varsa ona göre değişim de yapıyorum. Lor peynirini her zaman canım istemiyor mesela. 1 hafta lor peyniri yediysem diğer hafta hiç yemiyorum direk 2. öğündeki makarnayı 400 grama çekip yoğurtlu sosu üstüne boca ettiğim de oluyor. Akşama da kızarttığım tavuğu gene karabiberle falan beraber yiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı