Bulkta kas kütlesi düşer mi?

kaldırıyorum hocam hatta günlük almam gereken protein 150g falan ben 165g falan alıyorum fatsecret uygulamasından kaydediyorum.
Hocam bence günlük protein ihtiyacınızı alın. Biraz üstüne çıkmak pek bir işe yaramaz hatta zararı vardır. Ben bir aralar gerçi dediğim aralar 1 ay kadar her neyse ne var ne yok yiyordum proteinle alakalı. Sonrasında ürik asitim ve kolestrolüm çıktı. Fazla proteinden dolayı böyle oldu. Zaten arta kalan proteinler yağa dönüşüyor.

Hocam bence günlük protein ihtiyacınızı alın. Biraz üstüne çıkmak pek bir işe yaramaz hatta zararı vardır. Ben bir aralar gerçi dediğim aralar 1 ay kadar her neyse ne var ne yok yiyordum proteinle alakalı. Sonrasında ürik asitim ve kolestrolüm çıktı. Fazla proteinden dolayı böyle oldu. Zaten arta kalan proteinler yağa dönüşüyor.
15 g'ın pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Zaten Max 2X alıyorum üstü dediğiniz gibi sıkıntı +50G üstü 1,2 seferden bir şey olmaz ancak kas kütlemin az çıkması enteresan haftaya yine ölçüm yapacağım ilk ölçümde olduğu gibi 3 saat öncesinden yiyip gideceğim bunda uyandım öyle gittim ( 13 saat boştu mide)

Eğer gerçekten cihaz doğruysa proteini daha da arttırıp ( tavuğu 250g yerine 300g tartım yanlış değildir) yeni bir program yazacağım.

ama duruşum bile değişti fotoğrafı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1683.jpeg
    IMG_1683.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1684.jpeg
    IMG_1684.jpeg
    560,7 KB · Görüntüleme: 19
Zaten Max 2X alıyorum üstü dediğiniz gibi sıkıntı +50G üstü 1,2 seferden bir şey olmaz ancak kas kütlemin az çıkması enteresan haftaya yine ölçüm yapacağım ilk ölçümde olduğu gibi 3 saat öncesinden yiyip gideceğim bunda uyandım öyle gittim ( 13 saat boştu mide)

Eğer gerçekten cihaz doğruysa proteini daha da arttırıp ( tavuğu 250g yerine 300g tartım yanlış değildir) yeni bir program yazacağım.
Sağlık ocağındaki tartıya çıkabilirsin. Gerçi ben rapor almaya gittiğimde dümdüz herkesin bulabileceği bir tartı vardı. Yada başka odalarda vardı biraz daha kaliteli bir tartı.

Sağlık ocağındaki tartıya çıkabilirsin. Gerçi ben rapor almaya gittiğimde dümdüz herkesin bulabileceği bir tartı vardı. Yada başka odalarda vardı biraz daha kaliteli bir tartı.
kilom arttı onda sıkıntı yok 50 günde 1.5 kilo almışım ancak 1 kilo kas kaybedip 1.5 kilo yağ almışım cihaza göre buda kafada birçok soru işaretine sebep oluyor.

mesela kolum 1cm büyüdü ancak kas kazanımı yok sadece 0,1 yağ oranı artmış 1cm büyümesi için yağ oranının 1,0 falan artması gerekmezmi ?

kilom arttı onda sıkıntı yok 50 günde 1.5 kilo almışım ancak 1 kilo kas kaybedip 1.5 kilo yağ almışım cihaza göre buda kafada birçok soru işaretine sebep oluyor.

mesela kolum 1cm büyüdü ancak kas kazanımı yok sadece 0,1 yağ oranı artmış 1cm büyümesi için yağ oranının 1,0 falan artması gerekmezmi ?
Yani hocam kas kazanıyorsun ve kolun büyüyor. Üstüne karbonhidrat+protein koyunca iyi oluyor.

Gözle görülür bir yağ artışı yoksa sıkıntı yok.

Yani hocam kas kazanıyorsun ve kolun büyüyor. Üstüne karbonhidrat+protein koyunca iyi oluyor.

İşte kolum sözde kas kazanmadan büyümüş :D 100 gram yağ büyütmüş.

Gözle görülür bir yağ artışı yoksa sıkıntı yok.

Çok dikkatimi çekmedi.

hocam bugün şunu farkettim göğüsümü sıkınca 2 ay önceki gibi sert değil üst göğüs odaklı çalışmamdan dolayı orta ve alt kısmın böyle olması normalmi ? eski programıma geri dönüyorum bench press- fly- incline press gibi

20 gündür hiç spora gitmedim bende bile kas kaybı olmadı. %18 %20 bulktan çıkmak için idealdir.
Hocam peki bi bölge uzun süre eskisi gibi çalılışmazsa protein alımıda olsa kas kaybı olabilirmi ? Örneğin uzun zamandır bench press yapmıyorum incline yapıyorum ama göğüsümün orta kısmı bitmiş :D

Güncelleme bugün pt ile tekrar ölçüm yaptık ağustos'taki ölçüme göre kas kütlem 2kg artmış yağ oranım %1 çıkmış geçenki ölçümü sayma yanlış dedi çünkü ona göre kas kütlem 4kg artmış ki bu imkansız.

Dosya Ekleri

• IMG_1789.png
    IMG_1789.png
    73,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı