Bulkta kilo alımı durdu

• Konuyu başlatan amo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 358

amo

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç aydır bulk yapıyorum ve 6kg aldım ancak hedef kilom için 5 6 kg daha almam lazım ancak yaklaşık 3 4 haftadır tartıda kilom aynı. Yediklerimi arttırmama rağmen tartıdaki rakam değişmiyor. Daha fazla yemeyede çalışıyorum şimdiden teşekkürler.

Birkaç aydır bulk yapıyorum ve 6kg aldım ancak hedef kilom için 5 6 kg daha almam lazım ancak yaklaşık 3 4 haftadır tartıda kilom aynı. Yediklerimi arttırmama rağmen tartıdaki rakam değişmiyor. Daha fazla yemeyede çalışıyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam pek bir öneri gelmiyor aklıma, hareket miktarınızı azaltıp daha çok yemekten başka çare yok bana kalırsa.

Sizin yerinizde olsam minicut yapardım, 2-3 hafta boyunca çok düşük kalorili bir diyetle vücuttan yağ,su atarsınız. Uzun süre tıka basa yiyip alıcağınız gelişim bence kısa diyet yapıp bulka devam edeceğinizden daha iyi olur.

Sizin yerinizde olsam minicut yapardım, 2-3 hafta boyunca çok düşük kalorili bir diyetle vücuttan yağ,su atarsınız. Uzun süre tıka basa yiyip alıcağınız gelişim bence kısa diyet yapıp bulka devam edeceğinizden daha iyi olur.
Almam gereken kalori miktarını 200 300 altımı alıyım yoksa dahamı fazla?

Almam gereken kalori miktarını 200 300 altımı alıyım yoksa dahamı fazla?
Hocam ben minicut yapınca 1000-1500 kaloriye kadar düşüyorum, sağlıklı değil tabii ama kısa sürelerde çok sıkıntı olmaz. 1 aydan fazla bu kadar düşük kalorilerle beslenme hem metabolizmanızı hem de hormonlarınızı bozar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı