Bulmaca oyunu V3

• Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 3.468
Tek çare neyse onu yapmayı deneyeceksin anlattım zaten.

Hocam ben şifreleri nasıl bulacağımızı anlamadım tam olarak. Mesela şu yöntemi kullanarak yapacaksın XXX adlı RAR da ki bulmacayı. Ama neye göre yapacağımız belli değil demek istiyorum mors alfabesine göre mi yada başka bir yöntem ile mi onu bilmiyorum.

Hocam ben şifreleri nasıl bulacağımızı anlamadım tam olarak. Mesela şu yöntemi kullanarak yapacaksın XXX adlı RAR da ki bulmacayı. Ama neye göre yapacağımız belli değil demek istiyorum mors alfabesine göre mi ya da başka bir yöntem ile mi onu bilmiyorum.

İlk olarak XXX adlı RAR da ki bulmaca demedim mesela XXX adında bir şey bulduysan hem xxx dene hem XXX dene ipucu acısından😉
2. 6 tane RAR var hepsi şifreli olduğuna göre ne olabilir? İyice düşün👀

Mesajı bugün gördüm hemen çözmeye başladım dosyayı açtım ilk dosyayı da açtım hangi dosyanın şifresini aradığımı biliyorum fakat şifreyi bilmiyorum.

Arkadaşlar bulmaca çözülebiliyor. Gerçekten orada ne yazıyorsa onu yapmanız lazım. Dosyaların sırası yok. Eğer bir şifre bulursanız hepsine denemezi lazım.

Arkadaşlar bulmaca çözülebiliyor. Gerçekten orada ne yazıyorsa onu yapmanız lazım. Dosyaların sırası yok. Eğer bir şifre bulursanız hepsine denemezi lazım.

Zaten sıkıntı şifreyi bulamamakta Mia da takıldım.
Hocam biri ipucu versin 30 dk dır mia kısmına boş boş bakıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı