Bundan sonra Monster alacaklara dikkat!

Laptop CPU ve GPU hakkında bilgin olsa o çiplerin zaten çıkarılamayacağını bilirdin.
O çipler zaten çıkartılabiliyor. Ama teknik alet edevat kullanımını bilmen ve teknik becerinin olması gerekiyor. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

Ek olarak Reeves ustaya yakışmayan hareketler bunlar. O bilgisizce hareket etmez, her şeyi araştırır. ;)
 
Bu dediğin imkansız. Koca marka çip değişmekle mi uğraşacak? Güldürmeyin beni. Zaten monster etiket markası. Ellerinde çip değişebilecek donanım olduğunu zannetmiyorum.
 
Değerli dostlar, Monster geçenlerde yaptığı açıklamada çip krizinin fiyatları yükselteceği hakkında konuşmuştu. Yine ya dün ya da evvelsi günkü yaptığı açıklamada iade süresini 15 günden 30 güne çıkarttığını duyurmuştu. Aman dikkat arkadaşlar. Benim bu konudaki fikrim bunlar iade aldıkları laptoplardaki çipleri çıkarıp yeni laptoplara uygulayabilirler. Hem yüksek fiyat veriyoruz hem de 2. el tarzı alıyoruz. Aman dikkat arkadaşlar!
Kısa vadede kar getirir gibi gözüksede uzun vadede çok kötü olacaktır.Şirket kendi ayağına sıkacaktır.Ne kadar tasarruf o kadar problem!
 
Zaten Monster etiket markası. Ellerinde çip değişebilecek donanım olduğunu zannetmiyorum.
Tam olarak etiket markası değiller lakin montaj markasılar. En azından bunu bazı diğer Türk markaları gibi saklamıyorlar ve gayet kabul ediyorlar. Onların hitap ettiği kitle cihazlar için yeterli know-how olmadan yapmaları gereken en mantıklı işi yapıyorlar.

Ayrıca o markanın tam teşekküllü servisi yıllardır var. Şöyle söyleyeyim, bu ülkede 2012-2013 yıllarında o tip bir servis desteğine sahip sayılı marka servisinden birisiydiler.
 
Çoğu e-ticaret sitesi yapmadı mı bunu gayet normal. Sokağa çıkma yasağında ilk 15 gün iade edemeyecek insanlar yasaktan sonra iade etsin diye.
 
Bu konu hakkında çok üzgünüm. Soruda acaba böyle bir şey olabilir mi diye soracaktım ama heyecandan bilgililik yapıp böyle sordum. Monster'da yanma olayları çok olduğu için killanmadım değil o yüzden açtım bu konuyu.
 

Geri
Yukarı