Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterse 100 milyon olsun, seviye yerlerde olduktan sonra ne önemi var ki ? Yorumları okuyunca daha iyi anlarsınız.
Ne güzel söylemişsin saçma sapan espriler, ahlaksız ve boş küfürler bunlar çocukça şeyler ve belli bir yaş sınırının altında olanlar izliyor. Ben şahsen bir videosunu bile sonuna kadar izlemedim bunun. Herkes her kanalı beğenecek diye birşey de yok. Mesela ben Oyun Portal yayıncı 35 yaşında sıfır küfür tam eğlence , birde Evli ve Oyuncu onlarda o yaşlarda seviye gayet üst seviyede.

İnsanlar seviyeden bahsediyor, yaştan bahsediyor. Bunu diyenler ne kadar seviyeli kaç yaşında bilinmiyor. Ağzı olan konuşuyor, 3 sene önce başlamış bu işe, gidip de 25 yaş kesimine hitap edecek hali yok. Ayrıca insanlar Türkiye'de insanlar ne yaparsa yapsınlar; Hangi konuda olursa olsun başlarına göre kesin bottur, yalandır, kendi emeğiyle oraya gelmemiştir deniliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar seviyeden bahsediyor, yaştan bahsediyor. Bunu diyenler ne kadar seviyeli kaç yaşında bilinmiyor. Ağzı olan konuşuyor, 3 sene önce başlamış bu işe, gidip de 25 yaş kesimine hitap edecek hali yok. Ayrıca insanlar Türkiye'de insanlar ne yaparsa yapsınlar; Hangi konuda olursa olsun başlarına göre kesin bottur, yalandır, kendi emeğiyle oraya gelmemiştir deniliyor.

Benim seviyemin büyük olmaması, onun kanalını kaliteli mi yapıyor yani ? Seviyem büyük olmaması demek, Burak'tan daha kaliteli ve seviyeli kanalların olmaması mı demek ?

Herkes düşüncesiyle kendi seviyesini belirtir.
Herkes düşüncesinde özgürdür.
O adamın senden çok seviyesi olduğu barizdir.
Yazım kurallarında yaptığın hatayı anlarım ama forum kurallarını okumadan yazman bile nereden geldiğini belli ediyor.

Bu tarz yollara başvursam 3-4 ayda 1 milyon abone garantisi veriyorum. Şahsen Youtube'un 3-5 kuruşuna hiç tenezzül etmedim etmemde.

Bu arkadaşı dinleyen, izleyen kişilerin yetişkin kişiler olmadıkları gibi bilgili kişiler de değilller.

R10'dan zamanında birçok kez bot satın almış, egosunu tatmin etmeye çalışan, kendisini sponsorlardan reklamlardan gelir elde etmeye adamış bir ergen kişilik şahsen. Şimdi bot kullanıyor mu tartışılır, saatte 10-20 bin arası izlenme artıyor çünkü. Hayırlı olsun kendisi ve onun sesine katlanan ufak kardeşlerimiz için.

Evet şuan 1.003.763 abone oldu. Baya yavaş ilerliyor. Alt tarafı günde 5000.

Benim için takipçi sayısı, abone sayısı vs. önemsiz. Küfürlü oyun videosu vs. çekiyor ve bununla abone veya takipçi sayısı arttırıyorsa benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Sosyal'de de yaşı küçük olanlar var ama herşey yaş değil ki.

Peki bu ne kardeşim ? Bunu kendi facebook sayfasında söylemişti ama kaldırmış.
Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı