Burak Oyunda YouTube Kanalı 1.000.000 Aboneye Ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterse 100 milyon olsun, seviye yerlerde olduktan sonra ne önemi var ki ? Yorumları okuyunca daha iyi anlarsınız.

Çünkü izleyenlerinin yaş kitlesi düşük. Daha çok 10-13 yaşındaki insanlar izliyor. Burak Oyunda'yı izlemiyorum fakat sonuçta kendine has bir izleyici kitlesini yapmış, yaşları ne olursa olsun. Bence bizim tebrik etmekten başka yapacağımız bir şey yok.

Öyle demeyin bence, benim 10 yaşında kuzenim var ve bilgisayardan, oyunlardan hiç anlamaz ve maalesef ki onun kanalına abone olmuş videolarını izliyordu. Bence gerçek ama buda iyi bir şey, bizim seviyeli kanal ve forumlarımıza girmiyorlar orada kalıyorlar. FPS ne desem bilmez, o derece. R9 280x Minecraft kaldırır mı diyenler nereden geliyor sanıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğim gibi hakkıysa her zaman tebrik ederim. Ancak 1 milyon aboneye ulaştı diye bu onu kaliteli kanal yapmış olmaz. Şahsen 200-300 binlerde ve Burak Oyunda'dan çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm kanallar var. Kitlesi 200 bin, ancak seviyesi 5 milyon olan kanallar..

Helal olsun. Adamlar büyük emek harcamış. Ama yararlı kanallar var onların abone sayısı daha düşük.

Abi, biri bana okul önünde vesikalık verip, boynuna kravat bağlayıp, takım elbise giymeyi açıklayabilir mi? O gün tanıdım o kanalı ve meraktan birkaç video izledim, sonra da engelledim zaten.

Biz çocukken çizgifilm izlerdik yeni nesilde oyun videoları izliyor. Çeken insanlar da kendi yaş kitlelerine hitap edebildikleri için başarılı oluyorlar. Açıkcası bir iki videosuna bakim dedim dayanamadım ben bildiğin çocuk eğitim programları gibi, ses değiştirerek konuşmalar, bağırmalar falan aynı o programlar gibi samimiyetsiz geliyor bana. Daha olgun yayın yapan kanallar da yok değil ama onların izleyici kitlesi youtube da sayıca az kalıyor.

Çok samimi söylüyorum, Burak Oyunda 1 milyon yaptı ama bence kalite yerlerde. Technopat'ın bir incelemesi onun kanalına yeterdir. Bu kadar net yazabilirim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…