Burçlara inanır mısınız?

Burçlara inanır mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    158
Buralara burçlarının kişiler özelliklerinde birbirleriyle uyumuna vesaire inanıyor musunuz?

Burçları çocukluğumdan beri saçma buluyorum ve artı olarak TikTok, Instagram gibi yerlerde paylaşılan "balık burcu asla ölmezz aslan burcu kaplumbağaları çok severr başak burcu dağınıktırr (!)" benzeri yalan dolan bilgiler sayesinde nefret de ediyorum. Arkaya Kore'li dansı videosu koyup burçlarla ilgili alakasız alakasız bilgiler yazan paylaşımcı kitlenin kafasının nasıl çalıştığını da merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, savunanlar için soruyorum, sizler için burcun tanımı nedir? Neden sizi yansıtır bu görüşler? Tanrının mesajı falan mıdır bu burçlar?

İnanan için birşey demiyorum ama bana göre tam bir zırva

İnanıp, inanmamak size kalmış fakat garip bir şekilde burcunun karakterini birebir taşıyor insanlar. Bugüne kadar tanıdığım herkes burcu ile uyumluydu. Gazetede günlük burç fallarına inanmayın ama karakteristik özelliklere inanabilirsiniz Nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Boğa burcuyum ve karakterim birebir uyuyor.

İnanmıyorum saçma geliyor ama arada doğru çıktığı da oluyor.

Sen işi çözmüssün kardeş tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…