Burger King, McDonald's, Popeyes 17 yaşında işçi alır mı?

smgehsm

Yoctopat
Daha fazla  
Açıktan okuyorum 18'ime girmeme 6 ay var. İzmir karşıyaka'da yaşıyorum çarşıdaki Burger King'e sordum hayır almıyoruz dedi. Acaba AVM'ye gitsem alırlar mı? Annem ya da babamla da giderim. Paraya çok ihtiyacım var bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Part time, tam zamanlı hiçbiri fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıktan okuyorum 18'ime girmeme 6 ay var. İzmir karşıyaka'da yaşıyorum çarşıdaki Burger King'e sordum hayır almıyoruz dedi. Acaba AVM'ye gitsem alırlar mı? Annem ya da babamla da giderim. Paraya çok ihtiyacım var bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Part time, tam zamanlı hiçbiri fark etmez.

McDonald's 16 yaş üstüysen alıyordu sorabilirsin şubeye gidip.

Yevmiye iş ara, sor, wp gruplarına katıl. Facebooktan ara bak bulunduğun çevre de fabrikaya, depoya, inşaata götüren yevmiye iş var mı bak. Fiziğin ve tipin 17 gibi değilde biraz büğyük gösterirse sıkıntı yok. Ben 188 dim 16 17 yaşımdan beri çalışıyorum sıkıntı yaşamıyordum. Kimse de sorgulamıyor. Sorana da 18 diyordum. Şu an Opette pompacılık yapıyorum. Sorumluluğu çok fazla ama benzin istasyonlarında pompacı olabilirsin. Araman lazım ama, Sahibindene
lan vermiş bizim benzinlik misal. Ben 1 aydır çalışıyorum, açık verme yane maaştan kesinti demek falan yordu ama sigorta, 8saat, evime yakın olması artıları. Burdan sonra da depoyaa girmeyi düşünüyorum. Kasiyer olabilirsin benzinlikte ya da zincir marketlerde. Ya da çıraklık yap bi ustanın yanında komik rakamlara çalış ama kalfa, usta olup işi kaparsan ilerde sırtın yere gelmez. Yaşında el verişli 1-2 yıla makine olursun. Bende tavsiye bitmez koçum. Durumlarını, beklentilerini vesaire söyle ona göre yol çizelim.

Ek olarak arkadaşım 16 yaşında Burger Kingte çalışıyordu. Müdürleri pedofililikten içeri atıldı ve çok katıydı. Maaş gecikiyordu, bir gün gel diğer gün gelme çekiyorlardı. Tuvaletleri bile temizlettiriyorlarmış. Açılışı, kapanışı, müşteriyle uğraşması çok zor. Yaz kış dolar, kafada mentalde bırakmaz. Prim vesaire de vermiyor 22k ya köle olursun. Sevmeye adam arıyorlar.

Yevmiye iş ara, sor, wp gruplarına katıl. Facebook'tan ara bak bulunduğun çevre de fabrikaya, depoya, inşaata götüren yevmiye iş var mı bak. Fiziğin ve tipin 17 gibi değil de biraz büğyük gösterirse sıkıntı yok. Ben 188'dim 16 17 yaşımdan beri çalışıyorum sıkıntı yaşamıyordum. Kimse de sorgulamıyor. Sorana da 18 diyordum. Şu an opette pompacılık yapıyorum. Sorumluluğu çok fazla ama benzin istasyonlarında pompacı olabilirsin. Araman lazım ama, sahibindene.
Lan vermiş bizim benzinlik misal. Ben 1 aydır çalışıyorum, açık verme yane maaştan kesinti demek falan yordu ama sigorta, 8saat, evime yakın olması artıları. Buradan sonra da depoyaa girmeyi düşünüyorum. Kasiyer olabilirsin benzinlikte ya da zincir marketlerde. Ya da çıraklık yap bir ustanın yanında komik rakamlara çalış ama kalfa, usta olup işi kaparsan ileride sırtın yere gelmez. Yaşında el verişli 1-2 yıla makine olursun. Bende tavsiye bitmez koçum. Durumlarını, beklentilerini vesaire söyle ona göre yol çizelim.

Abi erkek değilim ki erkek olsam tamamda çevremden çok uzaklaşamam.

McDonald's 16 yaş üstüysen alıyordu sorabilirsin şubeye gidip.

Ya 3 gündür aralıksız iş bakıyorum barış gross da kasiyerlik alıyolardı beni ama evimin altındaki gürmarda olumlu konuştuğu için gitmedim gürmar olmadı elimdeki tek fırsatıda ittim her yeri dolaştım çok yoruldum ya herkes reddediyor 6 ay kaldı zaten neyin şeyi bu açıkta da okuyorum zaten bunaldım ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı