Burger King'de çalışırken ne yapılır?

@expart, ilk iş deneyimin olduğu için bu kadar endişelenmeni normal buluyorum da o tarz yerlere sürekli çıkan giren olur. Onlar da kolay kolay işçi kaybetmek istemeyecektir.

Dediğiniz gibi baktım birkaç tane McDonald's burger gibi yer buldum bunları arayıp sorayım mı sizce gerçekten anlattıkları kadar var mıdır zorluğu? Çalışmam gerekiyor o kesin ama.

Sağ olun hocam öğretseler pek zorluk çekeceğimi sanmıyorum.

Eğer içinde ukte kaldıysa ara gitsin. En azından zorlansan bile denemiş olacaksın.

@expart, ilk iş deneyimin olduğu için bu kadar endişelenmeni normal buluyorum da o tarz yerlere sürekli çıkan giren olur. Onlar da kolay kolay işçi kaybetmek istemeyecektir.
Hocam valla dün 2 şube gezdim ikiside eleman aramıyordu... İnternetten arasam öyle sorsam olur mu ? Boşuna yürümek istemiyorum o kadar.
Eğer içinde ukte kaldıysa ara gitsin. En azından zorlansan bile denemiş olacaksın.
Sizce sarı site üzerinden bulduğum şubeleri arasam mı hocam ? Yani dün o kadar yürüdüm sıcakta eğer başvuru varsa öyle gideyim bari.

Hocam valla dün 2 şube gezdim ikiside eleman aramıyordu... İnternetten arasam öyle sorsam olur mu ? Boşuna yürümek istemiyorum o kadar.

Sizce sarı site üzerinden bulduğum şubeleri arasam mı hocam ? Yani dün o kadar yürüdüm sıcakta eğer başvuru varsa öyle gideyim bari.
Ararsın, yaşını söylersin. Eğer eksik varsa gidip görüşebilirsin.

@expart, ilinizdeki Burger King şubelerini arayabilirsiniz. Orası olmazsa McDonalds'a bakın.

İlk önce sana eğitim veriyorlar hijyen el yıkaması gibi sonra seni elemanın yanına veriyor ikiniz birlikte çalışıyorsunuz ürün getirme hazırlama tepsileri silme her saatte bir bazı parçalar yıkanıyor onları yaparsın benim çalıştığım yerde mutfağı fazla bilmiyor gidip kasaya çekiyordu belki kasaya geçersin sipariş alan arkadaşa yardım edersin

@expart, ilinizdeki Burger King şubelerini arayabilirsiniz. Orası olmazsa McDonald's'a bakın.

2 tane şube buldum internetten, ikisini de aradım birisi 18 altı kabul etmiyoruz dedi, diğeri ise ilanı eskiden açmıştı zaten alım yok dedi.

İlk önce sana eğitim veriyorlar hijyen el yıkaması gibi sonra seni elemanın yanına veriyor ikiniz birlikte çalışıyorsunuz ürün getirme hazırlama tepsileri silme her saatte bir bazı parçalar yıkanıyor onları yaparsın benim çalıştığım yerde mutfağı fazla bilmiyor gidip kasaya çekiyordu belki kasaya geçersin sipariş alan arkadaşa yardım edersin.

Kasada olmak iyi olurdu sanırım, pek stres aldında kalacağımı sanmıyorum öyle olunca. Ama nasıl bulacağım bilmiyorum artık :D

2 tane şube buldum internetten, ikisini de aradım birisi 18 altı kabul etmiyoruz dedi, diğeri ise ilanı eskiden açmıştı zaten alım yok dedi.

Kasada olmak iyi olurdu sanırım, pek stres aldında kalacağımı sanmıyorum öyle olunca. Ama nasıl bulacağım bilmiyorum artık :D
Yoğun yerlerde isyan edersin ben kadıköy son durağa yakın yerde çalıştım 3 sene yoğun oluyor

Yoğun yerlerde isyan edersin ben Kadıköy son durağa yakın yerde çalıştım 3 sene yoğun oluyor.

Peki başka nerede çalışabilirim, sanırım boşta bir tek garsonluk kaldı onu da yapabileceğimden emin değilim 4 tane Fast food şubesine sordum 3'ü eleman aramıyordu birisi yaştan dolayı almadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı