Burger King'de Çalışmak

Olsun. Böyle de öğle aralarında eve gelip yatıyorsundur sen. :D

Hayırlı olsun işin bu arada. Rahat mısın bari? Bazı yerlerde patronlar acayip kasar kendini. Sonra da diğerlerine yansır bu durum maalesef. (n)
Yok be nerde yahu keşke gelip yatabilsem :D Ama şöyle bir durum var işe saat 14:00 da başlıyorum. Öğlene kadar evde yatıyorum zaten :D
Yok patronlarımız maşallah çok iyi. Çok kasıntı olsalar ve çok zorlasalar çıkarım işten zaten. Ama yetişemediğimiz yerlerde adam çay bile koyuyor gerekirse. Sipariş alıyor falan gayet iyi çok şükür :)
Garsonluk zor çok çalıştırırlar ve az para verirler bence daha iyi bir iş bulabilirsin.
Garsonluk zor değil aslında alıştım. Bana zor gelen şey temizlik onun dışında garsonluğumu iyi yapıyorum çok şükür :) 1000 lira alıyorum şimdilik.

Hayırlı olsun. Burger King'den çok daha iyidir.
Bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler.
Neden iyi oldukları anlaşıldı. :D

Ben olsam bu maaşa eve bile bırakırım işçiyi. :D

Kaç saat çalışıyorsun ki? 4-6 saat falan mı? o_O

Evin önünde zaten 100 metre falan iş yerim :D
Saat 2 de gidip kapanış da çıkıyorum. 1 gibi falan. 11-12 saat çalışıyorum.

Evin önünde zaten 100 metre falan iş yerim :D
Saat 2 de gidip kapanış da çıkıyorum. 1 gibi falan. 11-12 saat çalışıyorum.
Ev Yenikapı Meydan'da mı? :D

Benimki de 100 metreydi ama 1.3k alıyordum yani. Ama şu anki piyasayı bilemem tabii. Bir de yerden yere de değişiyor sonuçta.

Neyse, yaz için hiç değilse elinde bir işin var yani. Canın sıkılmaz. :)

Çalışmaya devam hacı... :)

Ev Yenikapı Meydan'da mı? :D

Benimki de 100 metreydi ama 1.3k alıyordum yani. Ama şu anki piyasayı bilemem tabii. Bir de yerden yere de değişiyor sonuçta.

Neyse, yaz için hiç değilse elinde bir işin var yani. Canın sıkılmaz. :)

Çalışmaya devam hacı... :)
Tokat da oturuyorum ben :D
İş yeri açılalı 2-3 ay olduğu için anca bu kadar :D Benden düşük alanlar var. Yine iyi kazanıyorum diye düşünüyorum :D

Tokat da oturuyorum ben :D
İş yeri açılalı 2-3 ay olduğu için anca bu kadar :D Benden düşük alanlar var. Yine iyi kazanıyorum diye düşünüyorum :D
Hee.. :D

Tokat için ise memur emeklisi maaşı sayılır o. :D

İyi, yine iyi alıyormuşsun. Kebapçı falan mı, yoksa ev yemekleri yapan bir yer mi?

Edit: İyice acıktım. :uyku:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı