Burger King'de çalışmak mantıklı mı?

yusuf_cngz5

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şu an bir künefecide çalışıyorum. 12 saat Burger King geçeyim mi sizce? 17 yaşımdayım. 8 saat çalışıyormuşlar. Okulu da bıraktım. 17 olduğum için seneye gireceğim sınava polisliğe onun için bıraktım okulu. İş arıyorum. Burger King mantıklı mı?

Hocam şu anki işinizdeki çalışma şartlarınız nasıl bilmiyorum ama rahat da olsa 12 saat çok tabii ki fakat fast food zincirlerinde de çalışmak zordur gerçekten. Bu gibi yerlerde çalışmak asla mantıklı değildir insanlar kısa dönemde paraya ihtiyaçları olduğu için çalışırlar. Burada yapmanız gereken şey iki işin de artı ve eksilerini toplamak, geriye hangisi daha avantajlı kalıyorsa onu seçmek.

Arkadaşlar merhaba. Şu an bir künefecide çalışıyorum. 12 saat Burger King geçeyim mi sizce? 17 yaşımdayım. 8 saat çalışıyormuşlar. Okulu da bıraktım. 17 olduğum için seneye gireceğim sınava polisliğe onun için bıraktım okulu. İş arıyorum. Burger King mantıklı mı?

Bir tık ileride ustalaşacağın geleceği olan bir meslek öğrenmeye bak polislik olmaz ise oradan devam edersin.

Yemek yerleri ölüm oluyor kardeşim sana önerim bir avmde güzel bir mağazaya gir çalış müdürlüğe kadar yükselme imkanın ve primleri sayesinde fazla para kazanma şansın var. O da 8 saat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı