Part time Burger King'de çalışmak iyi mi?

xlarges

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Ögrenciyim 11. sınıf ve sabahçıyım 7.00-12.00 arası ders var neyse paraya ihtiyacım var öyle sürekli çalışmayacagım 1-2 ay çalışsam yeter burgerde part time çalışmak istiyorum sizce mantıklı mı çünkü kafama yatan tek burger var abim çalışmıştı o yüzden benim de aklima o geldi, maaş, SGK nasıl işliyor ve benim için önemlisi okulum olduğu için saatler önemli part time hakkında hiçbir bilgim yok, kaç saat çalışırım kaç ile kaç arası çalışırım? Ve part time maaşı nasıl işliyor? Bilgisi veya fikri olanlar rica etsem beni aydınlatabilir mi? Söylemeyi unuttum yaşım 16 ama Haziran'da 17'ye gireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kendin belirliyorsun diye biliyorum seçenekleri var haftada 30 saat haftada 35 saat vs. gibi ama tam emin değilim SGK ise sorun çıkmaz sigortanı direk yaparlar zaten böyle kurumsal şirketlerde sigorta girişin olmadan işe başlamıyorsun.

Birincisi 16 yaşında çalışamazsın minimum 17 olman gerekiyor. Yazın çalışmanı öneririm eğer başka bir opsiyonun yok ise. Part time alacaklarını hiç sanmıyorum.

Birincisi 16 yaşında çalışamazsın minimum 17 olman gerekiyor. Yazın çalışmanı öneririm eğer başka bir opsiyonun yok ise. Part time alacaklarını hiç sanmıyorum.

Hocam 16 alıyorlar ama yazın tatilindede calışmak istemiyorum tatilin keyfini çıkarmak istiyorum şu okullar açıkken 1 ay çalışsam.

Bunu kendin belirliyorsun diye biliyorum seçenekleri var haftada 30 saat haftada 35 saat vs. gibi ama tam emin değilim SGK ise sorun çıkmaz sigortanı direk yaparlar zaten böyle kurumsal şirketlerde sigorta girişin olmadan işe başlamıyorsun.
peki maaş tarafı nasıl işliyor hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı