Boyu çok kısaysa, oldukça çirkin biriyse veya her ikisiysede hiçbir zaman sevgilisi olmaz.Bırak sevmesin. Ne gerek var. Zaten bir zaman sonra olacak. Niye kendisini zorlasın ki insan. Yanlış mıyım?
Boyu çok kısaysa, oldukça çirkin biriyse veya her ikisiysede hiçbir zaman sevgilisi olmaz.Bırak sevmesin. Ne gerek var. Zaten bir zaman sonra olacak. Niye kendisini zorlasın ki insan. Yanlış mıyım?
Bir zaman sonra da olmaz hala çirkinsem.Bırak sevmesin. Ne gerek var. Zaten bir zaman sonra olacak. Niye kendisini zorlasın ki insan. Yanlış mıyım?
Bir zaman sonra da olmaz hala çirkinsem.
Forumdan kız aramıyorum ki, öyle bir şey demedim zaten. Çirkinsen çıkmaz hocam birisi, çıksa da kendin gibi çirkin çıkar, o da tatmin etmez.İnsanın gönlüne göre birisi zaten çıkar karşısına. Açıkçası babam bursa merkezde annem kemalpaşa da yaşıyordu. Nasıl buldular birbirlerini. Ben özellikle aradığını zannetmiyorum açıkçası. Bazen insanın karşısına denk gelir çıkar (ona genelde Allah çıkarttı denir) o şekilde mutlu mesut yaşanır. Ha eğer cinsel olarak ilişki istiyorsan bu forum uygun yer değil.
Forumdan kız aramıyorum ki, öyle bir şey demedim zaten. Çirkinsen çıkmaz hocam birisi, çıksa da kendin gibi çirkin çıkar, o da tatmin etmez.
Dış görünüşe önem vermeyen insan yoktur, ve evet önce dış görünüş önemli benim için.Hocam siz kendinizi tatmin etmesi için birisi mi arıyorsunuz yoksa başka bir sebep mi? Çünkü dış görünüşe önem vermeyen insanlar bulunmakta.
Benimki de yamuk, hem de hiç kırılmadı doğuştan böyle.Ben size git kızlara şunu şunu yap diyemem ama estetik olunca bu sefer Allah'ın vermiş olduğu yüzü direk beğenmeyip onun işine karışmış gibi oluyor. Hadi dini boyutunu düşünmediğini var sayıyorum çok meşakkatli bir iş açıkçası. Benim burun ameliyatı olmam gerekiyor ama estetik için değil. Burun kemiğim yamuk benim. 1 kerede kırıldı. Haliyle ameliyat olmam için bir sebebim var. Aslında bir süre bekleyin öyle olmayı düşünüyoruz açıkçası çünkü ilaç kullanmadığıdan biraz riskli benim için ameliyat.
Benimki de yamuk, hem de hiç kırılmadı doğuştan böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.