Burnum çok çirkin

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 199
  • Görüntüleme 21.835
Bir zaman sonra da olmaz hala çirkinsem.

İnsanın gönlüne göre birisi zaten çıkar karşısına. Açıkçası babam bursa merkezde annem kemalpaşa da yaşıyordu. Nasıl buldular birbirlerini. Ben özellikle aradığını zannetmiyorum açıkçası. Bazen insanın karşısına denk gelir çıkar (ona genelde Allah çıkarttı denir) o şekilde mutlu mesut yaşanır. Ha eğer cinsel olarak ilişki istiyorsan bu forum uygun yer değil.

İnsanın gönlüne göre birisi zaten çıkar karşısına. Açıkçası babam bursa merkezde annem kemalpaşa da yaşıyordu. Nasıl buldular birbirlerini. Ben özellikle aradığını zannetmiyorum açıkçası. Bazen insanın karşısına denk gelir çıkar (ona genelde Allah çıkarttı denir) o şekilde mutlu mesut yaşanır. Ha eğer cinsel olarak ilişki istiyorsan bu forum uygun yer değil.
Forumdan kız aramıyorum ki, öyle bir şey demedim zaten. Çirkinsen çıkmaz hocam birisi, çıksa da kendin gibi çirkin çıkar, o da tatmin etmez.

Forumdan kız aramıyorum ki, öyle bir şey demedim zaten. Çirkinsen çıkmaz hocam birisi, çıksa da kendin gibi çirkin çıkar, o da tatmin etmez.

Hocam siz kendinizi tatmin etmesi için birisi mi arıyorsunuz yoksa başka bir sebep mi? Çünkü dış görünüşe önem vermeyen insanlar bulunmakta.

Ben size git kızlara şunu şunu yap diyemem ama estetik olunca bu sefer Allah'ın vermiş olduğu yüzü direk beğenmeyip onun işine karışmış gibi oluyor. Hadi dini boyutunu düşünmediğini var sayıyorum çok meşakkatli bir iş açıkçası. Benim burun ameliyatı olmam gerekiyor ama estetik için değil. Burun kemiğim yamuk benim. 1 kerede kırıldı. Haliyle ameliyat olmam için bir sebebim var. Aslında bir süre bekleyip öyle olmayı düşünüyorum açıkçası çünkü ilaç kullanmadığıdan biraz riskli benim için ameliyat.

Ben size git kızlara şunu şunu yap diyemem ama estetik olunca bu sefer Allah'ın vermiş olduğu yüzü direk beğenmeyip onun işine karışmış gibi oluyor. Hadi dini boyutunu düşünmediğini var sayıyorum çok meşakkatli bir iş açıkçası. Benim burun ameliyatı olmam gerekiyor ama estetik için değil. Burun kemiğim yamuk benim. 1 kerede kırıldı. Haliyle ameliyat olmam için bir sebebim var. Aslında bir süre bekleyin öyle olmayı düşünüyoruz açıkçası çünkü ilaç kullanmadığıdan biraz riskli benim için ameliyat.
Benimki de yamuk, hem de hiç kırılmadı doğuştan böyle.

Hatta olmamayı bile düşünebiliriz ama bir süfe sonra mecbur olmam gerekecek. Hatta göğüz ameliyatı olmak zorundayım kunduracı göğsü var bende. Acaba çirkin olan sizmisşniz ben mi? Yamuk bir burun. İçeri göçük bir göğüs. İçeri göçük olduğu için haliyle göbek oluyor ister istemez. Zayıf olsam 2 tane kemik çıkıntısı çıkıyor göğüs kafesinin uçlarından. Acaba kim çirkin tartışmaya gerek duymuyorum.
Benimki de yamuk, hem de hiç kırılmadı doğuştan böyle.

Benim de öyle doğuştan. Ha kırıldı daha fazla yamuldu orası ayrı. Eğer yamukluğu için olacaksanız olabilirsiniz. O zaman ona estetik denmiyor çünkü. Bu tıbbi bir zorunluluk olduğundan sesimi çıkarmam. Ama burun büyüklüğğnden şikayetçiysen o konuda tersini ikna etmek zorundayım işin açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı