Çok çirkin hissediyorum

Şimdi düzeldi mi sorun?

Düzeldi, bu arada harbi tipinde bir şey yok. Yani çirkin değilsin, ama sana şunu söyleyeyim. Kilonu bilmiyorum fakat spor yapıp zayıflarsan yanaklarında azalır ve yüz hatların daha belirginleşir. Kızlar artık "tatlısın" değil "yakışıklısın" der 🤠

Düzeldi, bu arada harbi tipinde bir şey yok. Yani çirkin değilsin, ama sana şunu söyleyeyim. Kilonu bilmiyorum fakat spor yapıp zayıflarsan yanaklarında azalır ve yüz hatların daha belirginleşir. Kızlar artık "tatlısın" değil "yakışıklısın" der 🤠
Şöyle söyleyeyim 67 kiloyum ve yine de zayıfım. O yanaklar hep vardı

@contyinemilucifer bir sıkıntı yok yaşına göre normalsin. Bekle biraz sakalların çıksın, yüz şeklin otursun. O saçları biraz da düzelt her tarz herkese yakışmaz, yüzün ince veya köşeli değil bu kesimi yaptırmışsın.
Nasıl yapayım saçımı
Valla saçımı taramıyorum o hali doğal hali :D

Adam akıllı bir tane fotoğrafımı buldum. Onu da arkadaşımın telefonundan çekmiştim de o attıydı bana. Fotoğraf çekinen biri değilim ve anlık fotoğraf da asla atmam :D
Bi 5 dakika şu kalsın ama dediğim gibi efektli maalesefEki Görüntüle 1461756
Yoo çirkin falan değilsin, biraz yüzün zayıf olsa Alper Erozer'e benzersin aslında.

Şimdi düzeldi mi sorun?
Konu bence en başta söylediğime döndü. Yüzün gayet güzel sivilceden zamanla kurtulacaksın. Kilona dikkat et yüz hatlarını yok edecek kadar kilo almamaya çalış. Olabildiğin kadar sosyal ol yoksa okul ve arkadaş ortamında durduk yere eziklerler. Tahminimce arkadaşlarından birisi dalga geçtiği için böyle düşünüyorsun.

Hocam 67 kilosun fakat yağ oranın nasıl? Yani her 67 bir olmuyor. Göbek var mı, göğüsün yağlı mı?
1 aydır fitness'dayım. 91 den 86ya düştü bel. Onun dışında pek bir yağım yok ama dediğim gibi zayıf durduğum için kilo almaya çalışıyorum. Ancak 2 kilo alabildim 1 ayda.

Konu bence en başta söylediğime döndü. Yüzün gayet güzel sivilceden zamanla kurtulacaksın. Kilona dikkat et yüz hatlarını yok edecek kadar kilo almamaya çalış. Olabildiğin kadar sosyal ol yoksa okul ve arkadaş ortamında durduk yere eziklerler. Tahminimce arkadaşlarından birisi dalga geçtiği için böyle düşünüyorsun.
Sorun benim kendim. Aynada kendime baktığımda çok kötü hissediyorum. Anlatılamayacak türden diyeyim.

Kızlar araştırmalara göre genelde çirkin erkekleri tercih ediyormuş zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video aklımda canlandı dediğinizi okuyunca nedense hocam 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı