Burnum çok çirkin

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 199
  • Görüntüleme 21.726
Bu estetiğe giriyor ve devlet hastanelerinde bile 3-4 bin TL bıçak parası istiyorlar.
Ayrıca 6 ay sonrasına randevu veriyorlar.

Onu bilmiyorum ama benim burnum hem yamuk hem de burun eti var benim direk ameliyat olmam gerekiyor diye söylemişti burnum kırılmadan evvel. Kırıldıktan sonra zaten daha fazla yamuldu açıkçası.
Asıl benim konu açmam lazım o zaman. Benim durum daha vahim diye.

Onu bilmiyorum ama benim burnum hem yamuk hem de burun eti var benim direk ameliyat olmam gerekiyor diye söylemişti burnum kırılmadan evvel. Kırıldıktan sonra zaten daha fazla yamuldu açıkçası.
Asıl benim konu açmam lazım o zaman. Benim durum daha vahim diye.
Bu yamulma burun eti alındığında mı oldu? Bende de var aynı durum ama ameliyat olup kaportayı bozmayalım.

Bu yamulma burun eti alındığında mı oldu? Bende de var aynı durum ama ameliyat olup kaportayı bozmayalım.

Yok ameliyat olmadım hiç. Hem yaştan ötürü olma demişlerdi hem de antibiyotik alerjim olduğumdan doktor onayı gerekiyor vesaire olmadım daha yani kısaca.

Burun eti var ve burun yamukluğu var.

Burun estetiği öyle pek kolay yapılabilen bir işlem değil. Yerinizde olsam zaten devlet hastanesinde böyle bir ameliyat olmak istemezdim. Pandemi nedeni ile evet yapmıyor olabilirler, hayati bir durum söz konusu değilse yapmıyoruz demeleri normal. Bu konuda çok ısrarcıysanız özel bir klinik ile anlaşarak, detayları iyi bir şekilde anladıktan sonra ücretini ödemeniz halinde yapıyorlar.

Septoplasti ameliyatı olmuş ve farklı müsabakalarda hala burnu elinde gezen biri olarak ameliyat olmanızı tavsiye etmem.

Dediğinize katılıyorum çünkü böyle bahsetmişlerdi bana da. Hatta göğüs ameliyatı olursam çoğu sporu yapamayacağımı söylemişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı