Burs ile iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
Aylık Burs 863 ₺ TL
Neden hocam 11 bile kullananlar var bir sürü arkadaşım, hepsi çok memnun 12 neden kullanilmaz söyleyebilir misiniz?
Hele 11 daha beter batarya, 60 Hz olması, ekranı vesaire inanılmaz fiyasko. Tabii herşeye rağmen "İphone" sonuçta (!). 12, kolay eskiyecek bir telefon birde yenilenmiş telefonlar sanıldığı gibi olmuyor bir ton sorunla karşılaşabilirsiniz.

Eğer harçlık almıyorsan o para aylığına yetmiyor bu arada, burs benim cebime giriyor, çok yemediğim halde 25 günde bitiyor. Eğer hiç dokunmayacaksan altına bas, yoksa paran pul olur hiçbir şey alamazsın.

Hocam öyle kolay kolay birikmez o para Türkiye'de böyle lüksümüz kalmadı artık istemesekte durum böyle ama çok istiyorsan neden birikmesin.

Hocam öyle kolay kolay birikmez o para Türkiye'de böyle lüksümüz kalmadı artık istemesekte durum böyle ama çok istiyorsan neden birikmesin.

Yok ya simdi herkes cevap mevap yazdı jeton şimdi düştü. Ne şeymişim affedersin. Hele Türkiye gibi bir ülkede asla para birikmez.

Dostum çok paran yoksa Android al. İlle de iPhone almalısın diye bir şey yok. Bu bizim ülkedeki birçok kişinin sanrısı. Bu yüzden Android'lerde daha iyi fırsatlar oluyor. Güzel marka ve amiral gemisi bir Android alırsan gayet de ihtiyacını karşılar fazlasını bile yapar. Tek eksiğini çekeceğin yer Face ID olabilir onun da yerine parmak izi var.

Hele 11 daha beter batarya, 60 Hz olması, ekranı vesaire inanılmaz fiyasko.
iPhone 11 kullanıyorum ve gayet memnunum, telefonun herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı gün boyunca yeterli oluyor. (ki gayet fazla kullanıyorum) Sadece geceleri şarja takıyorum. Ekranda da herhangi bir kasma donma yok. Lütfen kullanmadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı