Bursa'da metroda sigara içen şahıs nedeniyle kargaşa yaşandı

@333365 Olayı masumlaştırmıyorum. Yapılan son derece yanlış ama bu konunun farklı yönlere çekilip konuşulması da yanlış.

Böyle algılarla gerçeği görmüyoruz. Toplumda ahlak denen şey kalmamış, eğitim seviyesi yerlerde geziyor. Sence bunları konuşmak, bunları eleştirmek değil midir yapılması gereken?

Anlatmak istediğimi de farklı yönlere çekmeye çalışmayın.

@imnotagamer toplumumuzun eğitim seviyesinin üst seviyede olduğunu kastetmiyorum. Düzeltilmesi gereken çok şey var ancak milletin sabrı kalmamışken olaya böyle yaklaşınca da doğal olarak linç yemeniz normal. Ek olarak yaptığınız yorumda da milletimiz yapıyor, yabancı uyruklular yapsa ne olur gibi bir anlam çıkıyor.

@333365 Bu anlamı hangi cümleden çıkardınız anlamıyorum.

Yerli yabancı ayrımı yapıyorsunuz. Ben de sizin eleştirilerinizden şunu çıkarıyorum: Bizim halkımız yapsa sıkıntı yok, mülteci yapsa suç.

Bu mudur? Yani öncesinde kesin başka ırktandır gibi yorum yapmanın ne gibi bir faydası var?

Burada eleştirilmesi gereken konu şu: Her kim olursa olsun kapalı alanda sigara içmek yasak. Bu şahıs ister Jamaikalı olsun, ister Çinli olsun, isterse Afgan veya Suriyeli olsun suçtur. Ve ben yıllar öncesinde aynı durumla sık sık karşılaştım, hatta otobüse işeyeni bile gördüm. Bugün bu olaylar hâlâ devam ediyorsa sıkıntı var demektir.

Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı