Burun ameliyatı olmaya değer mi?

Hocam ameliyatı olduktan sonra sorunlar tamamen geçiyor mu, yani yeniden doğmuş gibi oldum diyebilecek kadar etkili bir ameliyat mı?

Allah sabır ve şifa versin küçükken benim de solunum sıkıntılarım vardı çok zordu.

Size bir anımı paylaşayım. Burnumda kemik vardı ve rahat nefes alamıyordum. Doğrusu bunun farkında değildim çünkü her zaman böyle nefes aldım ve bunun normal olduğunu sanıyordum. Yıllar geçtikçe burnum sağa doğru eğilmeye başladı. Okulda alay konusu edildi. Bende ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat 1.5 saat sürdü. Burnuma koyulan tıpalar çıkınca... Aman yarabbi! Nefes almak ne harika bir şey böyle! Burnum 2 ay içinde düzeldi, artık eğik değil. Ne yazık ki orta kısmında hafif bir çukur oluştu. Her neyse bence değdi! Son durum: Kemik tekrar ortaya çıktı ve ameliyat olmam gerek.

Kemik eğriliği ve et büyümesi yüzünden ameliyat oldum. Ameliyat sonrası az sıkıntı çektim. Kesinlikle korkulacak bir durum yok. Sizde estetik olacağı için biraz fazla acı olur o kadar.
Nefes alışım ise tamamen düzelmedi ancak eskisine göre daha iyi. Olmanızı öneriririm.

Geçmiş olsun size de. Nefes almanıza çok sevindim. Umarım benim de nefesim açılır.

Teşekkürler cevabınız için. Nefes alışınızın tamamen düzelmemesiyle alakalı doktorunuz ne dedi?

Geçmiş olsun size de. Nefes almanıza çok sevindim. Umarım benim de nefesim açılır.

Teşekkürler cevabınız için. Nefes alışınızın tamamen düzelmemesiyle alakalı doktorunuz ne dedi?
Önce şaşırdı kemik yapısı olarak açık ama içi tıkalı dedi. Sürekli nezle gibi bir durumum var. Alerji testi yaptırıp ve göğüs hastalıkları doktoruna görün dedi. Koronadan dolayı tekrar gidemedim ancak ikinci aşıdan sonra gitmeyi düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…