Burun kemik eğriliği ameliyatı pilot olmaya engel mi?

Deviasyon mu var? Hayır sorun olmaz. Ama sonrasında da ameliyat olabilirsin risk al mıyım dersen.

Evet hocam deviasyon var, bugün ameliyat için gittim doktor hemen yaparız dedi ve bana iki seçenek sundu, istersen sadece kemik eğriliğini yapalım istersen de hem kemik eğriliği ameliyatı hem de estetik ameliyatı yapalım dedi, şimdi ben estetik ile birlikte deviasyon ameliyatı olup kemik eğriliği problemi mi çözersem elenme gibi bir durum yaşamam heralde? Bu arada baya ır araştırıyorum bazı sorunlarım da var, onları da halletikten sonra pilot sağlık sertfikası alarak kendimi deneyeceğim.

Hocam sonrasında olabilirsin derken ne demek istediniz?

Hocam sonrasında olabilirsin derken ne demek istediniz?
Yani deviasyon ameliyatını pilot olduktan sonra da yaptırabilirsin demek istedim. Çok acil bir operasyon olmadığı için. Yaptıran çok kişi var.

Anladım hocam çok teşekkür ederim, ben direk elerler diye düşünüyordum da bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.
Yani mesela şöyle yapabilirsin sana şöyle bir yol önerebilirim. Pilot sağlık raporu almayı deneyeceğim demiştin. Muayeneler arasında zaten KBB muayenesi de var. Oraya girdiğinde sorabilirsin doktora. O sana zaten tam açıklamayı yapacaktır.

Son düzenleme:
https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/7105ce31f7d6412c95c9fd5f760a6fc4.pdf burada doktor ameliyat olman gerekiyor diyorsa engel ancak ameliyat olup başvurursan ayrıntılı muayene sonrası eğer sorun kalmadıysa engel değil.

Bende de aynı sorun var. Ben radyofrekans ameliyatı oldum. Kemik eğriliği ve estetik ameliyatını sonra olmayı planlıyorum.

Sizde mi cadet programına başvurmak istiyorsunuz?

Bende ameliyat olmak için bekliyorum.
Ameliyat olduktan sonra SHGM onaylı rapor almaya gideceğim.

Sizde mi cadet programına başvurmak istiyorsunuz?

Ben daha öğrenciyim ilerleyen zamanlarda belki.

@KenanBulutE Hocam yanlış anlamayında bir şey sormak istiyorum. Az önce daha önce mesaj yazdığınız konulara falan baktım. Matematikte dört işlem dışında bir şey bilmediğinizi vs. söylemişsiniz. İngilizce durumunuz nasıl? Bu şartlar altında THY akademisini kazanabilecek misiniz?

Son düzenleme:
Ben daha öğrenciyim ilerleyen zamanlarda belki.

@KenanBulutE Hocam yanlış anlamayında bir şey sormak istiyorum. Az önce daha önce mesaj yazdığınız konulara falan baktım. Matematikte dört işlem dışında bir şey bilmediğinizi vs. söylemişsiniz. İngilizce durumunuz nasıl? Bu şartlar altında THY akademisini kazanabilecek misiniz?
Daha önümde 6-7 yıl var, savaş çıkmazsa benim için problem teşkil etmeyecek şeyler bunlar.
Sağlıktan geçersem ingilizceye de o zaman çalışmaya başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı