Burunda nefes almaya engel kemik eğriliği, ameliyat ile düzeltildiği taktirde, bu ameliyat pilot olmaya engel mi?
Deviasyon mu var? Hayır sorun olmaz. Ama sonrasında da ameliyat olabilirsin risk al mıyım dersen.
Yani deviasyon ameliyatını pilot olduktan sonra da yaptırabilirsin demek istedim. Çok acil bir operasyon olmadığı için. Yaptıran çok kişi var.Hocam sonrasında olabilirsin derken ne demek istediniz?
Anladım hocam çok teşekkür ederim, ben direk elerler diye düşünüyordum da bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.Yani deviasyon ameliyatını pilot olduktan sonra da yaptırabilirsin demek istedim. Çok acil bir operasyon olmadığı için. Yaptıran çok kişi var.
Yani mesela şöyle yapabilirsin sana şöyle bir yol önerebilirim. Pilot sağlık raporu almayı deneyeceğim demiştin. Muayeneler arasında zaten KBB muayenesi de var. Oraya girdiğinde sorabilirsin doktora. O sana zaten tam açıklamayı yapacaktır.Anladım hocam çok teşekkür ederim, ben direk elerler diye düşünüyordum da bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler.
https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/7105ce31f7d6412c95c9fd5f760a6fc4.pdf burada doktor ameliyat olman gerekiyor diyorsa engel ancak ameliyat olup başvurursan ayrıntılı muayene sonrası eğer sorun kalmadıysa engel değil.
Bende de aynı sorun var. Ben radyofrekans ameliyatı oldum. Kemik eğriliği ve estetik ameliyatını sonra olmayı planlıyorum.
Sizde mi cadet programına başvurmak istiyorsunuz?
Daha önümde 6-7 yıl var, savaş çıkmazsa benim için problem teşkil etmeyecek şeyler bunlar.Ben daha öğrenciyim ilerleyen zamanlarda belki.
@KenanBulutE Hocam yanlış anlamayında bir şey sormak istiyorum. Az önce daha önce mesaj yazdığınız konulara falan baktım. Matematikte dört işlem dışında bir şey bilmediğinizi vs. söylemişsiniz. İngilizce durumunuz nasıl? Bu şartlar altında THY akademisini kazanabilecek misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.