Bynogamecard alınır mı?

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar bynogamecard almak istiyorum. Ama bazı aklıma takılanlar var.
İnninal gibi aylık kesinti var mı ? İstediğim zaman herhangi bir atm ye gidip para çekebiliyor muyum ? İnternet alışverişi var mı ? Önerir misiniz ?

Papara Black Card'a geçtim. Artık tekrar tekrar memnuyetimi satırlar ile yazmak yerine kesinlikle geçmelisiniz diyorum. ininal soygundur.
Hocam papara card hakkında bilgi verebilir misin ?
Öğrenciyim, param kesilsin istemiyorum.İnternet alışverişi var mı ? Kesinti durumları nasıl ? Para yüklediğimde, çektiğimde veya bir şey satın aldığımda noluyor ? Nerelerden para çekip yükleyebilirim ? Her yerde var mı?

Hocam papara card hakkında bilgi verebilir misin ?
Öğrenciyim, param kesilsin istemiyorum.İnternet alışverişi var mı ? Kesinti durumları nasıl ? Para yüklediğimde, çektiğimde veya bir şey satın aldığımda noluyor ? Nerelerden para çekip yükleyebilirim ? Her yerde var mı?

Herşey on numara sözleşmeli hesapta. Ayda 500 ₺'ya kadar olan tüm işlemlerin ücretsiz. Hepsiburada, YouTube, Spotify, eczane gibi yerlerde Cashback var. ininal'da sözleşmeli hesapla çok iyi oldu. ininal'a direkt olarak kredi kartından bakiye atabilirsin.

Ben şahsen EYCA kart kullanıyorum. PARAM iŞube şu ana kadar gördüğüm en detaylı bankacılık olabilir. Ön ödemeli kart hizmeti verip sanal karta izin veren tek kişi diye biliyorum. İmzaladığın formları bile görebiliyorsun. Almanı şiddetle önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı