ByNoGame'den CS skini alıp pazarda satmak için kısıtlama var mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç gün önce ByNoGame sitesinde tesadüfen girdim ve CS skinlerine baktım.
Steam'de pazardan karşılaştırınca ortalam 25 ile 50 TL arasında ByNoGame de daha ucuz.

Ben ByNoGame üzeriden skin alsam bir 1 haftalık takas bandından sonra örneğin 100 TL'ye aldığım itemi 120 TL satsam bir sorun olur mu ya da herhangi bir kısıtlama var mı?

Az da olsa 15 20 TL böyle kâr ederek CS skini almak istiyorum.

Şuan sitedeyim özellikle indirim oranları takip ediyorum. Çoğunlukla da görevde kullanılmış veya az aşınmışlara bakıyorum. Kupon işini anlamadım. Nasıl kupon kazanabilirim?

ByNoGame'i kullanmanızı önermem, insanımız cin göz olduğu için çok pahalıya satıyorlar. GamerPay gibi yerlerde çok daha ucuzunu bulursun. Aldığın skini Steam pazarda satacaksan banın bitmesine gerek yok.

Tabii ki araştırmak gerek diğer siteleri de ben tamamen düşen kasalardan envanter dizdiğim için pek bilgim yok o konuda.

Toplamda 290 tl harcadım bu ss de ki 4 skine.

Ak47 görevde kullanılmış,
Awp Fabrikadan yeni,
İkinci awp görevde kullanılmış ve
M4A4 az aşınmış.

Bu skinleri kullanmak için değil de özellikle cs2 ile renk paleti ve skinlerin güzel göründüğünü okumuş ve duymuştum. Kar oranı iyi diye bunları seçtim. Hem de çoğunlukla kullandığım silahlar. Nasıl bir tercih olmuş ?

Şuan sitedeyim özellikle indirim oranları takip ediyorum. Çoğunlukla da görevde kullanılmış veya az aşınmışlara bakıyorum. Kupon işini anlamadım. Nasıl kupon kazanabilirim?
Kupon olayı aslında şöyle:
Yılbaşı gibi özel günlerde %10-%20 arası indirim veya tek seferlik harcamada 25TL'de bizden gibi kuponlar oluyor.

Hocam başta yatırımlık deseydin sana önerim sadece 1 tane AK-47 imparatoriçe al demek olurdu hepsinden çok katlayacağı aşikar.
Ak hariç pek kar getireceklerini sanmam bu skinlerin ama hayırlı olsun en kötü kendi paralarını çıkartırlar bidahakiler için tecrübe olur.

Aslında ilk yazımda kar etmek için CS skini al sat yapacağımı belirtmiştim ama
Yine de en kötü kendi parasını çıkarsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…