C++ öğrenmek istiyorum ama nereden detaylı öğrenebilirim?
Kursa falan git veya YouTube'dan.
Veya.
Udemy'den kurs satın al veya YouTube üzerinden öğren. Eğer ilk kodlama deneyimin ise asla C++'a bulaşmanı önermiyorum.
Evet herhangi bir temeliniz yoksa C++ öğrenemezsiniz. Daha kolay bir dil ile başlayın.Teşekkürler.
Nedenki zor diye mi?
Teşekkürler.
Nedenki zor diye mi?
Ben dahiyim herhalde. Programlamaya basladigimda temelim yoktu ve C++ ile basladim. Tabii ki ben yaptim diye herkes yapacak diye bir sey yok ancak karsindakinizin yatkinliklarini vs bilmeden, rastgele ve keskin bir genelleme yapiyorsunuz. Ogrenemezsiniz kesinlik iceren bir ifade.Evet herhangi bir temeliniz yoksa C++ öğrenemezsiniz. Daha kolay bir dil ile başlayın.
<return_type> <function_name>(<parameter_type1> <parameter1>, <parameter_type2> <parameter2>, ...) {
<function_body>
}
function <function_name>(<parameter_name1>, <parameter_name2>, ...) {
<function_body>
}
// alternatif olarak;
const <function_name> = (<parameter_name1, <parameter_name2>, ...) => {
<function_body>
}
def <function_name>(<parameter_name1>, <parameter_name2>):
<function_body>
# alternatif olarak type hinting yapilabilir;
def <function_name>(<parameter_name1>: <type_hint>): # kalan kisimlari ayni. type hint basit bir okunabilirlik yardimindan fazlasi degil. beklenen typei belli ediyorsunuz, enforcing yok.
Bence C++'ı o kadar abartmaya gerek yok çoğumuz C++ ile başladık. Doğru bir sırayla öğrenildiğinde zor yada imkansız değil önemli olan insanları korkutmamak yoksa ulaşılması imkansız bir seviye olarak algılanıyor.Evet herhangi bir temeliniz yoksa C++ öğrenemezsiniz. Daha kolay bir dil ile başlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.