- Makaleler
- 49
Yorumlayıcı?Node.js bir IDE değil.
Yorumlayıcı?Node.js bir IDE değil.
Node.js bir JS frameworküdür. Kod yazımı ile alakası yok.Yorumlayıcı?
Herkes IDE önermiş mingw kurun diyen olmamış diyordum ki siz yazmışsınız hocam elinize sağlıkC dilleri kodu çalıştırabilmek için öncelikle derlemeye ihtiyaç duyar hocam. GCC gibi bir derleyici gerekiyor, Code::Blocks ile beraber kurabilirsiniz.
MinGW versiyonunu kurun. (codeblocks-20.03mingw-setup.exe)Binary releases
www.codeblocks.org
Visual Studio kadar hantal bir IDE yok.
Benim sistemim ortalama sayılabilir, hatta ortalama üstündedir. IntelliSense çok geç yanıt veriyor, SSD'ye kurulu olmasına rağmen. Ayrıca bir sürü bug var. Ben mecbur olduklarım dışında kullanmamaya çalışıyorum. Bana çok ağır geliyor.Hocam o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Ortalama bir sistem ile rahat şekilde çalışıyor.
2 GB DDR3 RAM kaldırıyor ücretsiz olanını.Hocam o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Ortalama bir sistem ile rahat şekilde çalışıyor.
IntelliSense çok geç yanıt veriyor,
Türkiye 'deki büyük üniversitelerde bile Python ile başlanılıyor. C Programlama 2. veya 3. sınıftan itibaren öğretilmeye başlanıyor.Visual Studio kadar hantal bir IDE yok. VS kullanma da ne kullanırsan kullan. Ben C için de Dev C++ kullanıyorum ama Visual Studio Code da güzel olabilir.
Node.js bir IDE değil.
Yazılıma Python ile başlanırsa daha çok zorlanılır. Bana kalırsa C temel bir dil, çoğu müfredatta da zaten önce C öğretilir. Low-end bir dildir ve pek çok şeyin temelidir.
Ne kadar büyük bir projede çalıştın? Örneğin geniş bir ASP.NET MVC projesinde bana çok ağır geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.