C dili için VS Code kurulumu

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Visual Studio Code kullanmayı seviyorum ama ne zaman C için kurulum yapmaya kalksam bir şeyler yanlış oluyor. Kurulum videoları eski ve yardımcı değil. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Bu videoyu uygulayınız. Direkt olarak istediğiniz tüm şey bu video içinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu uygulayınız. Direkt olarak istediğiniz tüm şey bu video içinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyeceğim olmazsa yazarım.

Bunu da denedim birebir ama yine olmadı.

@300319 videoyu denedim ama bu şekil hata oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-26 205020.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-26 205020.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 75
Visual Studio Code kullanmayı seviyorum ama ne zaman C için kurulum yapmaya kalksam bir şeyler yanlış oluyor. Kurulum videoları eski ve yardımcı değil. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Visual Studio Code üzerinden yapacağınız C++ programı fazla gelişmiş olamaz çünkü bir IDE'nin derleyiciye ekleyeceği kadar parametreyi kendi başınıza ekleyemezsiniz (CMake ile belki ama CMake yeni başlayanlar için uygun değil).

Bunu da denedim birebir ama yine olmadı.

@300319 videoyu denedim ama bu şekil hata oluyor.
Bu sorunun da yine çözümü IDE. Gerçi Visual Studio 2022 gibi programlarda zaten C++ ile Masaüstü Programlama seçtiğiniz zaman Visual C++ ile yazıyorsunuz ama cross-platform olmuyor. Ama yine de lib ve include dosyalarını eklemek çok kolay oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı