C# gereksiz mi?

Gözlemlediğim kadarıyla .NET yurt dışında Türkiye'de olduğu kadar popüler değil. Eğer Web alanına yönelecekseniz bunu söyleyebilirim. Game Development için de her zaman C++ öneririm ama eğer benim gibi biraz kolaya kaçmayı isterseniz Unity ve C# ikilisi her zaman iş görür.

Türkiye'de C# fetişi var merak etmeyin dili sevmesem de iş bulmanız yüksek.
Hocam dayanamıyorum iki saat ayrı kalmaya. İçimden hep onu istiyorum. Onu Unity'ye iliştirmeden, Debug.Log yazmadan, Visual Studio üzerinden konsol veya form oluşturup kodları tamamlamasını izlemeden, o renkleri görmeden uyuyamıyorum. İçimden her zaman onun adını fısıldıyorum. "Si şarp". Onun adını söylemek bile kendimden geçmeme yeterli. Sizce fazla mı takıntılıyım?

Hocam dayanamıyorum iki saat ayrı kalmaya. İçimden hep onu istiyorum. Onu Unity'ye iliştirmeden, Debug.Log yazmadan, Visual Studio üzerinden konsol veya form oluşturup kodları tamamlamasını izlemeden, o renkleri görmeden uyuyamıyorum. İçimden her zaman onun adını fısıldıyorum. "Si şarp". Onun adını söylemek bile kendimden geçmeme yeterli. Sizce fazla mı takıntılıyım?
Hocam cinsel şeyler yapmıyorsunuzdur inşallah bu mesajlardan sonra şüphelenmeye başladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı