alperengalip
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hepinize merhabalar. Takımım ile birlikte bir yarışmaya hazırlanıyoruz ve projelerin yapımı sırasında herkese açık denilebilecek bir ortamda işlerimizi yürütüyoruz. Günümüzde SSD'ler her ne kadar hızlı olsalar da tahmin ediyorum ki sizde 5 dakikalık bir ayrılma için bilgisayarı kapatmak istemezsiniz veya oturumu kapatıp tekrar şifreli veya çeşitli güvenlik yöntemleri ile cihazınızı kullanmak istemezsiniz. Gün içerisinde çeşitli yerlere dolaştığım için de laptop kullanıyorum ve bu yüzden sınırlı USB giriş portları nedeni ile de USB kilit programlarını kullanamıyorum. Bu aralarda bilgisayarı açık bırakıp daha sonrasında ben yokken bir şeyler yapılmış mı diye açılan uygulamaları ve bağlanılan cihazları tarihlere göre ayrılmış saati dakikası ve saniyesi belirli bir şekilde okuyup görebilmek istiyorum ve bunu C++ ile yapmak istiyorum. C# ile yapılmış bazı örnekler gördüm, çalışan uygulamaları listeleyip görmemizi ve hatta kapatıp açabilmemizi sağlıyor. Ben sadece masaüstünde açık ve kullanıma hazır olan uygulamaları görüp kodumda kullanmak istiyorum. Ancak daha önce C++ ile böyle bir şey yapmamıştım. Nasıl yapabilirim? Arka plandaki uygulamaların isimlerini nasıl okuyabilirim?