C# ile geliştirdiğim program: Windows Device Recovery Tools

Makaleler
6
Daha fazla  
Aslında ekstra eklenecek çok fazla bir şey kalmadı ama yinede daha fazla ne yapılabilir diye düşünüyorum. Gerçi bu cihazları halen daha kullanan kaldı mı orası ayrı konu. Ama geliştirmeyi sevdiğim için daha doğrusu tecrübe için geliştirmeye devam ediyorum.

Şu anda download kısmı üzerinde çalışıyorum
2121212.jpg

test.jpg

resim2.png

Aslında ekstra eklenecek çok fazla bir şey kalmadı ama yinede daha fazla ne yapılabilir diye düşünüyorum. Gerçi bu cihazları halen daha kullanan kaldı mı orası ayrı konu. Ama geliştirmeyi sevdiğim için daha doğrusu tecrübe için geliştirmeye devam ediyorum.

Şu anda download kısmı üzerinde çalışıyorum
Eki Görüntüle 362816

Eki Görüntüle 362818

Eki Görüntüle 362817
Yazılımla ilgilenen biri olarak başarılar diliyorum. Zor iş :)

Hocam programın exe dosyasını paylaşacak mısınız?

Yazılımla ilgilenen biri olarak başarılar diliyorum. Zor iş :)

Teşekkür ederim. :)

Fırsat buldukça halen daha geliştiriyorum. %95 lik kısmı biti geriye sadece download kısmı kaldı marka modele göre. Ve download kısmı ile ilgili yeni şeyler düşünüyorum şu halini pek sevmedim açıkçası. Şu anda tıkladığını indiriyor onda sıkıntı yok ama bir dosya indirilirken diğer dosyaya tıkladığında onuda indiriyor yani üst üste biniyor. Durdur iptal et stop indir gibi buttonlar gerek.

Seçilen dosya indir durdur duraklat iptal et gibi hazır dosya proje var mı indirip inceleyeceğim ?

Programın şu anda sunduğu özellikler:
  1. iutool ve thor2 yani Lumia-Flash-Tool programa entegre ettim. Bunları kullanarak komut gönderme özelliği . Siz sadece komutu yazıp gönder butonuna basmanız yeterli.
  2. xap yükleme yani uygulama yükleme.
  3. marka ve modele göre cihazın yazılım dosyalarını indirme imkanı.
  4. Birden fazla farklı yazılım yükleme yöntemleri.
yazılım yükleme modundayken (NOKIA ekranı)​
yazılım yükleme modundayken (ekranda çark+şimşek resmi)​
normal açık moddayken​
1 komut gönderme ile manüel yazılım yükleme yöntemi.​

Örnekler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Halen daha Microsoft Nokia/Lumia kullanan ve programı denemek isteyen var mı ?

Talep olursa paylaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı