C# ile ne tür program yapabilirim?

Genç yaşta bu işe atıldım kimisi kaldıramadığından dolayı alay ediyor, inanmıyor fakat durum böyle.

Niçin böyle davrandınız? Fevri davranmanızı gerektirecek durum nedir? Böyle istediğimden dolayı bu şekil ilerliyorum akrabamızın ailesi yazılım şirketinde çalışıyor onlar içinde proje geliştirdim dev bir ekip içerisindeler bu iş için para bile aldım. Local repo kullandım Github kullanmak kendim istemiyorum bu niye zorunlu olsun ki?

Ve az önce bu soruyu sordun.

IDE'yi daha önce duymuştum, ama şu an ne olduğu aklıma az çok gelip gidiyor. Sizde açıklar mısınız ne olduğunu.

Niçin böyle davrandınız? Fevri davranmanızı gerektirecek durum nedir? Böyle istediğimden dolayı bu şekil ilerliyorum akrabamızın ailesi yazılım şirketinde çalışıyor onlar içinde proje geliştirdim dev bir ekip içerisindeler bu iş için para bile aldım. Local repo kullandım Github kullanmak kendim istemiyorum bu niye zorunlu olsun ki?
Peki, soyleyin o zaman Github'da hangi VCS'nin kullanildigini. Eger 'local repo' kullandiysaniz, yani en azindan ne oldugunu biliyorsaniz, Github'da kullanilan VCS'yi de biliyor olmaniz icin Github uyesi olmaniz gerekmiyor.

Bilmen gerekirdi, bu soruyu sorduktan sonra gidip bir if, else if, else ile Console projesi geliştirebilirsin ama çok ileri düzey C# geliştiricisi isen döngü falan da ekle.
Öneriniz için teşekkürler, insanlık hali diyelim bazı şeyleri unutabiliyoruz, sınavlarda olduğundan dolayı bir yandan onlara da çalışıyorum kafam dağınık.
Peki, soyleyin o zaman GitHub'da hangi VCS'nin kullanildigini. Eger 'local repo' kullandiysaniz, yani en azindan ne oldugunu biliyorsaniz, GitHub'da kullanilan VCS'yi de biliyor olmaniz icin GitHub uyesi olmaniz gerekmiyor.

Local repo kullandım demişim. Çok çok özür dilerim yeni fark ettim nasıl olduysa istemeden local repo kullandım yazmışım. Şimdi belki de yanlış anlayacaksanız ama durum böyle inanmak inanmamak size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı