Emiraans Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #1 Selamünaleyküm, bin dosyasının içinden setup u bulup arkadaşıma attım ama açılmıyor sadece o klasörde açılıyor. Nasıl açabiliriz bilginiz var mıdır arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2021
Selamünaleyküm, bin dosyasının içinden setup u bulup arkadaşıma attım ama açılmıyor sadece o klasörde açılıyor. Nasıl açabiliriz bilginiz var mıdır arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Vavien. 31 Ekim 2021 Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım.
Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.481 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #2 Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım. Artı 1 Eksi Çözüm
Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım.
KS KS Emiraans Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #3 Vavien. dedi: Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Debug modda yaptım bir deneyeyim. Emiraans dedi: Evet Debug modda yaptım bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Debug modda yapmışsındır muhtemelen. Release modda derlemeyi dene. Üst kısımda any CPU'nun yanında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Debug modda yaptım bir deneyeyim. Emiraans dedi: Evet Debug modda yaptım bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm çok teşekkürler.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #4 Derleyimce exe olmuyormuydu sev c++ da oyleydi Artı 0 Eksi