C kaynağı önerisi

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Hangi C kaynağını seçmeliyim sizce ve nedeni? Adli bilişim için öğrenmek istiyorum bir de.

Alttaki kaynakların hepsi elimde mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samimi anlatıyor gibi.

C programlama ve C++ programlama ile Yazılım Geliştirme: Mantığa dayalı bir şekilde.

C | Sıfırdan İleri Seviyeye Komple C Programlama: Bu hocayı anlamıyorum.

Profesyonel C Programlama (50 Saat): Aşırı detaylı bir kurs.

Proje Bazlı Temel Arduino ve C Eğitimi: Robotiğe ilgim var. Biraz da bunu öğrenmek istiyorum.

1625603570441.png

Hocam arkadaş herkese Flutter öğrenmesi gerektiğini söylüyor. Nedenini sormayın siz bildiğiniz yoldan devam edin.

C için Yazılım Bilimi kanalının derslerini öneririm.

Hangi C kaynağını seçmeliyim sizce ve nedeni? Adli bilişim için öğrenmek istiyorum bir de.

Alttaki kaynakların hepsi elimde mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samimi anlatıyor gibi.

C programlama ve C++ programlama ile Yazılım Geliştirme: Mantığa dayalı bir şekilde.

C | Sıfırdan İleri Seviyeye Komple C Programlama: Bu hocayı anlamıyorum.

Profesyonel C Programlama (50 Saat): Aşırı detaylı bir kurs.

Proje Bazlı Temel Arduino ve C Eğitimi: Robotiğe ilgim var. Biraz da bunu öğrenmek istiyorum.

Harvard Üniversitesi'nin CS50 dersini öneririm.

C yerine Python/Bash/Lua/Perl gibi dillere bakmanız daha iyi olabilir. Adli bilişimin hangi dalında kullanacağına göre değişir tabi. Farklı durumlara karşı direkt kod çalıştırabilmek daha doğrudur. C için derlediğiniz program işletim sistemsel ve işlemci bakımından değiştirilmek zorunda olduğu için sürekli doğru derleme ortamını bulması zor.

Harvard Üniversitesi'nin CS50 dersini öneririm.
Teşekkür ederim ingilizce bilmemenin acısı çıkıyor.
C yerine Python/Bash/Lua gibi dillere bakmanız daha iyi olabilir. Adli bilişimin hangi dalında kullanacağına göre değişir tabi. Farklı durumlara karşı direkt kod çalıştırabilmek daha doğrudur. C için derlediğiniz program işletim sistemsel ve işlemci bakımından değiştirilmek zorunda olduğu için sürekli doğru derleme ortamını bulması zor.
Lua daha zor ve daha az kaynak var diye biliyorum abi/hocam.

Adam ille de Lua demedi ki. Python da olur.
Python istemiyorum ben ya, Herkes python diye tutturmuş ileride C daha değerlenir bence. Rubyde ola bilir fakat C öğrenen diğerleri kolay geliyormuş o yüzden onu öğrenmek istedim.
@El Hasep @ihydrogeni @Duhan Gökce @oynozan
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
@vjeteriyan en çokta sana sen olmasan bu kadar cevap gelmezdi <3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı