C++ öğrenmeye ne zaman başlanmalı?

Ben İngilizce konuşan insanları anlayamıyorum. Yazıları falan okuyorum ama yabancılar sanki kelimeyi ağzında yutuyor gibi geliyor bana algılayamıyor beynim.

Ben İngilizce konuşan insanları anlayamıyorum. Yazıları falan okuyorum ama yabancılar sanki kelimeyi ağzında yutuyor gibi geliyor bana algılayamıyor beynim.

Hocam alt yazılar var videoda oradan bakabilirsiniz.

C için kaynak önerebilecek var mı? Video şeklinde olacak ise Türkçe, yazılı bir kaynak olacaksa İngilizce iyi olur.

Ancak araştırmam sonucu önce Python ile mantığı oturtup sonra C++ geçmeye karar verdim
Yanlış bir araştırma yapmışsın bence. Çok sık python önerisi gördüğün için python ile mantık oturtmaya karar verdiğini düşünüyorum. Ancak ana amaç C++ ise, C++'ta mantığı oturtmak daha faydalı olacaktır. Ayrıca dilin kurallar bütününü öğrenmeni de kolaylaştırır.

Zaten orada anlatanı dinlemekten ziyade temel İngilizce bilmeniz yeterli. Çünkü kişiyi değil, yazdığı kodları okumanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…