- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Size düşmüyor işte. Adam bölümü yazmış okuyor. Bugün İngilizcesi sorunludur yarın çözer senden benden iyi yapar bu işleri. Yine yeniden insanları yargılıyorsunuz. Bu üslubunuz yerine güzelce ve nazikçe bu şekilde araştırma yapabilirsin şeklinde bir yönlendirme yapman daha uygun olurdu. Siz sorusunu soran adama resmen niye sordun demeye getiriyorsunuz. Kimse sizin kriterlerinize uygun konu açmak zorunda değil. Moderasyon uygun görmüş ki konu onaylanmış yardımcı olmak istemiyorsanız olmayın.Siz aklınızı kullanmayı deneyin, C Sharp kullanmak isteyen adamın Google Translate den bihaber olmasını bir mantığa dayandırıp bunu savunma derdindesiniz. Saçmalamanızın kimseye faydası yok ki bu arkadaş derdini çözme yöntemi hakkında bu kadar bir fikre bile sahip olamıyorsa C# kullanmasın. Bu da ona sizin yaptığınız şekilde eksikliğini örterek zarar vermektense, eksikliğini göstererek yarar sağlamak içindir.
Neyse tartışma fazla uzadı ben çekiliyorum. Kendi adıma kırıcı olduysam da şahsınızdan özür diliyorum iyi forumlar.