C# vs C++

PG7Crity

Centipat
Daha fazla  
Ben web yazilim biliyorum ama yazilim ogrenmeye devam etmek istiyorum ve C# ile C++ arasında kaldım.
Benim amacim, hem asistan yapmak hem oyun yapmak hem de kendi programimi yapmak istiyorum ve arada kaldim. Sizce hangisi? Bilgi verin.

Ben web yazilim biliyorum ama yazilim ogrenmeye devam etmek istiyorum ve C# ile C++ arasında kaldım.
Benim amacim, hem asistan yapmak hem oyun yapmak hem de kendi programimi yapmak istiyorum ve arada kaldim. Sizce hangisi? Bilgi verin.

Hangi platformlar için yapacağına göre değişir. Windows uygulaması yapmak istiyorsan hem Unity de kullanabileceğinden dolayı C#. Fakat daha Unreal Engine veya Low level, processing, driver türü işlere girmek istiyorsan C++.

Bana sorarsan motivasyonun yüksek ise C++.

@PG7Crity birden cok alanda uzman olmadan önce kendine güzel bir alan belirle. Ben de bir aralar her şeyden yapayım düşüncesindeyim ama öyle verimsiz oluyor. Dil seçimine gelirsek asistan ve oyun için C++ ile yapabilirsin. Ama hiç programlama tecrüben yoksa C++ biraz zorliyabilir eğer zorlanirsin C#'dan devam edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı