C# vs Java

Belki biliyorsunuzdur belki bilmiyorsunuzdur diye şu bilgiyi vereyim. Indeed sitesini kullanırken yurt dışında iş bakacaksanız genelde Domain farklı oluyor. Örneğin İngiltere içinde iş ilanlarını incelemek isterseniz uk.indeed.com sitesine gidin. O zaman yurt dışında da neyin daha fazla kullanıldığını görürsünüz. Tabi belki haberiniz vardır veya bakmışsınızdır ama ben genel bilgi için söyledim.
Bu kısımdan haberim yoktu teşekkür ederim bilgi için. Bakacağım mutlaka.

c# tabii ki. javadan çok daha modern bir dildir. çok daha fazla özelliğe sahiptir. başlı başına linq java yerine c# tercih etmenize yeter de artar bile. şimdi streamlerden bahsetmeyin bana linq'e benzer bi şey ama yanindan bile geçemiyor. saygılar. asp.net core da spring denen şeyden bin kat daha iyi. bana inanmayan iksiini de denesin görsün. ben denedim. bu da benim yorumum. siz de kendi yorumunuzu ikisini de deneyerek oluşturabilirsiniz. bir şey kaybetmezsiniz. saygılar.

c# tabii ki. javadan çok daha modern bir dildir. çok daha fazla özelliğe sahiptir. başlı başına linq java yerine c# tercih etmenize yeter de artar bile. şimdi streamlerden bahsetmeyin bana linq'e benzer bi şey ama yanindan bile geçemiyor. saygılar. asp.net core da spring denen şeyden bin kat daha iyi. bana inanmayan iksiini de denesin görsün. ben denedim. bu da benim yorumum. siz de kendi yorumunuzu ikisini de deneyerek oluşturabilirsiniz. bir şey kaybetmezsiniz. saygılar.
Teşekkür ederim cevap için C# sevdim ama javaya da bakacağım mutlaka. Merak ettim. Bir de C# yazarken hangi editörü kullanıyorsunuz ? Visual studio kasıyor, vs code omnisharp hatası veriyor hataları terminalden takip etmek zorunda kalıyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı