C# yapılan projenin SQL tablolarını başka bilgisayarda açma

Kolay gelsin :D yapamadıysan attığım videoya bak son gün onunla yapmıştım sanırım tam hatırlamıyorum. Ama o videoyla çözdüğüme eminim.

Tek umudum şu an ETS'ci Murat abi.

Kolay gelsin :D yapamadıysan attığım videoya bak son gün onla yapmıştım sanırım tam hatırlamıyorum. Ama o videoyla çözdüğüme eminim.
Veri tabanımı direkt projeme eklemek istiyorum local olarak. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Tek umudum şu an ETS'ci Murat abi.

Veri tabanımı direkt projeme eklemek istiyorum local olarak. Bunu nasıl yapabilirim?
SqlLite kullanmak gerekiyordu sanırım hiç hatırlamıyorum :D dediğim videoyla olmadı mı?
Şimdi hatırladım local denemiştim ama olmamıştı :D mecbur bu yöntemi kullanıcaksın eğer sql kullanıcaksan, accel kullanabilirsin ama muhtemelen bitmiştir projen artık değişim olmaz.

Sqllite kullanmak gerekiyordu sanırım hiç hatırlamıyorum :D dediğim videoyla olmadı mı?
Şimdi hatırladım local denemiştim ama olmamıştı :D mecbur bu yöntemi kullanıcaksın eğer SQL kullanıcaksan, accel kullanabilirsin ama muhtemelen bitmiştir projen artık değişim olmaz.

Şimdi başka bir sorum var. Videodaki gibi yaptım gösterdim sıkıntı yok. Erkan hoca kendi bilgisayarında çalıştırmak isteyince ne yapacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı