C4 gibi patlayan Veverest PSU!

Gel sana c67 tarifi vereyim c4'den 5 kat daha iyi patlamaya sahip
tarifi:
1 adet veverest psu
1 adet note patlayan telefon numarasını unuttum
1 adet çok ısınan ekran kartı
hepsini birbirine bantlayıp patlatacağımız yere kuruyoruz
afiyet olsun.

Benim de 2 bilgisiyarım var. Biri oyun amaçlı diğeri internet falan. Çok önceden almışlar 2. el aldık ikisini 450 TL'den. Birinin içinde Frisby FOEM 350W diğerinde Everest 300W var :LOL: İkisi aynı anda patlasa ülke de terör oluşur.

Benim de 2 bilgisiyarım var. Biri oyun amaçlı diğeri internet falan. Çok önceden almışlar 2. el aldık ikisini 450 TL'den. Birinin içinde Frisby FOEM 350W diğerinde Everest 300W var :LOL: İkisi aynı anda patlasa ülke de terör oluşur.
:D :D Tam canli bomba olmus yaw :D. Al yanına jenaratör bagla ikisini birden sokakta yuru herkes kacar senden :D

Çabuk onu güvenli bir yerde imha et veya deep webdeki bir silah tüccarına sat hem para kazanırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı